Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Asgari ücret 1 Ocak 2016'da 1300 TL olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çaya zam falan sorun değil gerçekten çay 1 tl içer giderim mtv ye zam gelmiş onuda öder giderim a dan z ye herşeye zam gelecekmiş hiç sorun değil milletce zaten ben dogdum dogalı alışkınıız o yüzden şaşırmaya gerek yok a partisi veya b partisi daha öncede ankettede demiştim olan kimseye olmuyor milletten başka demiştim herkese saygılar sevgiler
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart jhgfjhjgfjhg

eweti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumsuz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eeeee 4 sene daha yetki alındıktan sonra asgari ücrete zam yapmasalarda hiç bir kimse niye yapmadınız deme şansı yok ASGARİ ÜCRET KOMİSYONUNA TEKLİF ETTİK KABUL ETMEDİLER ne yapalım derseler şaşırmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkede kaynaktan bol ne var tamıtamına yetmişsekiz milyon harca harca bitmez.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xfles7837 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ülkede kaynaktan bol ne var tamıtamına yetmişsekiz milyon harca harca bitmez.

videoyuyu 2.51 saniyesinden sonrasını izleyin kısaca bizi özetliyor

[YOUTUBE]dUOrOyAR_Qw[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isteyince oluyormuş demekki..sormak lazım kaynak nerden buldun diye..?

[YOUTUBE]kAVUOsB2s4U[/YOUTUBE]
    asgari ücret için devletin kaynak bulmasına gerek var mı bilmiyorum.benim bildiğim asgari ücret ağırlıklı olarak özel sektörü ilgilendiriyor devlet kademesinde asgari ücretle çalışan kesim var mı ki asgari ücret için devlet kaynak bulsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıl sonunda asgari üçret mecburen artacak ne kadar artacaksa üzerine ilave yapılmış olur sadece
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Asgari ücret yılbaşında 1300 tl.

S.A.'Asgari ücret o tarihten itibaren 1300 lira olacak'
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik A Haber'de katıldığı programda asgari ücret tartışmalarına son noktayı koydu. Bakan Çelik 1 Ocak 2016'dan itibaren asgari ücretin 1300 TL olacağını söyledi.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı uğurlu olsun. darısı emeklilerin başına artık. malesef hiç bir emekli insan gibi geçinmiyor, 1000 tl neyine yeterki.
    LEBEN ?

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri