REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: RedLine TS 4000 HD iptv sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart RedLine TS 4000 HD iptv sorunu

slm arkadaslar

Bu cihazi olan varsa iptv nasil calisacak
    ben bi turlu cozemidim iptv tusuna basinca cihaz yeni sifirlanip aciliyo
    menu den de girsem ayni
    yani bi turlu iptv kullanamiyorum
    yardimci olsaniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum menü güncellemeyi tıkla en altta süper ayarlar kısmına gir (süper ayarlar yoksa 6969 aç) süper ayarlarda iptv üzerine gel mavi tuşla okeyle menüden çık. iptv tuşuna bas keyfini çıkar.
    VESTEL Pixellence 42825 42" HD-READY LCD USB TV __DREAMBOX 800 HD PVR_NEXT YE 2000 HD TV E-SATA__ digitürk lig tv__ 120 lik ofset çanak__goldmaster diseq motor__ 160GB XS USB HDD

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yardiminnicin tesekurler dedin yaptim ama yesil gecmiyo sadece kirmizi isaret kaliyo oburler yeseile geciyo nedenki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnternet bağlantını kontrol et mümkünse ethernetle bağlan wifi sorunlu
    VESTEL Pixellence 42825 42" HD-READY LCD USB TV __DREAMBOX 800 HD PVR_NEXT YE 2000 HD TV E-SATA__ digitürk lig tv__ 120 lik ofset çanak__goldmaster diseq motor__ 160GB XS USB HDD

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende de ayni problem var nete bagli oldugu halde ne iptv aciyor nede youtube yi,yardimci olurmusunuz.youtube xml isleme hatasi diyor.ne yapmam lazim acaba.cohazim 4000 hd plus 2 gun once aldim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sandal513 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende de ayni problem var nete bagli oldugu halde ne iptv aciyor nede youtube yi,yardimci olurmusunuz.youtube xml isleme hatasi diyor.ne yapmam lazim acaba.cohazim 4000 hd plus 2 gun once aldim.
    Youtube cogu cihazda acmiyor bazen guncelleme yapiyor youtube sitesi xml dosyalar calismiyor haliylede cihaz acmiyor mesela vestel 4k tvde bu sorunu yasamiyorum atlanta smartbox android cihazda youtube acmiyor

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sandal513 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim.
    Yazilim ile guncellenmesi lazi tabi youtube duzelmis yazilim olmasi sart

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saol kardes bi deneyim guncellemeyi uydudan daha rahat guncelleriyor oradan guncelleyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamam kardes hersey duzeldi iptv sorunsuz calisiyor ve youtube de sorun yok.usb ile surum guncelleyince hersey istedigim gibi oldu,tesekurler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri