Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bugün TV ve Kanaltürk Artýk EUTELSAT 10A Uydusunda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 Bugün TV ve Kanaltürk Artýk EUTELSAT 10A Uydusunda

Bugün TV ve Kanaltürk uydu deðiþtirdi. Yayýnlar artýk EUTELSAT 10A uydusu üzerinden yapýlacak.

Ýþte yeni uydu ve frekans bilgileri:

EUTELSAT 10A UYDUSU

FREKANS: 11542 MHZ
    SYMBOL RATE: 4900
    POLARÝZASYON: Horizantal

Kaynak:BUGUN internet sitesi

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu Editor tarafýndan (16-11-2015 Saat 20:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya sacede eutelsat 10e dami mevcut olacak kanal turk ya hot birde olmayacak mi acaba bilen varmi bugun tv suan mevcut ve stv avrupa da var hot birde heralde kanal turk de gelir a

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Azerspace ve Hotbird uydularýnda olmasý daha iyi olurdu bune þimdi gitmiþ resmen kimse izlemesin dergibi hangi uyuduya geçmiþ yuh...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mete55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Azerspace ve Hotbird uydularýnda olmasý daha iyi olurdu bune þimdi gitmiþ resmen kimse izlemesin dergibi hangi uyuduya geçmiþ yuh...
    ileride kayyumdan geri alýnýrsa kanallar unutulsunun bir göstergesi sanýrým bu durum gerçekten anlamýyorum anlamaktada zorlanýyorum dunyanýn neresinde var bu uygulama bunuda bilemiyorum valla oh olmuþ diyenler durumun vehamitinde görmüþ oldular yarýn bir gun eleþtiri yapýldýgýnda turksattan atýlacaklar bundan sonra kim laf ederse kendisini uydu dýsýnda bulur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sevgili editör dost,"Adolf Hittler hortladý!"haberini atlamýþa benziyorsun..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rselturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sevgili editör dost,"Adolf Hittler hortladý!"haberini atlamýþa benziyorsun..
    Goldmastera gel abi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üstad, kanalý izlerken bilgi amaçlý yazýda ''Eutelsat 10A Uydusundan da izleyebilirsiniz'' gibi bilgi yazýsý geçmiþti, acaba iki uyduda da yayýn devam edecek mi yoksa tamamen Türksat'tan çýkarýlacak mý pek anlamadým ben?
    Hayat, Paylaþtýkça Güzel!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Fronces Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Üstad, kanalý izlerken bilgi amaçlý yazýda ''Eutelsat 10A Uydusundan da izleyebilirsiniz'' gibi bilgi yazýsý geçmiþti, acaba iki uyduda da yayýn devam edecek mi yoksa tamamen Türksat'tan çýkarýlacak mý pek anlamadým ben?
    STV gibi tamamen cýkaracaklar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Neden Eutelsat 10 uydusu acaba? Neden Azerspace uydusu deðil?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Neden Azerspace uydusu deðil?
    Neden olacak: Ýlham Aliyev Erdoðan'ýn kankisi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri