REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: En çok izlediginiz Haber Kanalları Hangisi? (Birden fazla seçim yapabilirsiniz)

Katılımcı sayısı
167. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TRT HABER

63 37.72%
  • SAMANYOLU HABER

40 23.95%
  • CNNTURK

57 34.13%
  • BUGUN TV

32 19.16%
  • TV NET

27 16.17%
  • 24 TV

32 19.16%
  • ULKE TV

28 16.77%
  • CAN ERZİNCAN TV

32 19.16%
  • HABER TURK

44 26.35%
  • NTV

57 34.13%
  • A HABER

64 38.32%
  • HALK TV

55 32.93%
  • BENGU TURK

33 19.76%
  • KANAL A

28 16.77%
  • KANAL B

24 14.37%
  • ULUSAL KANAL

36 21.56%
  • İMC TV

25 14.97%
  • TGRT HABER

36 21.56%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: En çok izlediginiz Haber Kanalları Hangisi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart En çok izlediginiz Haber Kanalları Hangisi?

Bir bakalım en çok uyelerimiz hangi haber kanalı izliyor çoklu seçim yapabilirsiniz oy ve yorumları bekliyoruz.

Anket 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekürler güzel bir anket olmuş ben CNNTURK diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben haberleri sadece fox tv üzerinde takip ediyorum. bütün haber kanallarını kontrolde ediyorum. hoşuma gitmeyen bir yorum veya konu varsa hemen zaplıyorum. ama haber kanalı olarak habertürk ile cnntürk kanallarına bakarım. bende anket sonucunu öğrenmem için habertürk kanalını işaretledim.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4.yanıt verme denemesi..

Yağmur etkisinden değilse,gözlem altında olduğumun resmidir:Mesajımı yazıyorum,"gönder" butonuna bastığımda net bağlantım gidiyor...

Dost konu güzel,biraz da nabız tutucu..Ben türkiye tv lerinin haberlerine itibar etmiyorum:Habar kaynağında tekelleşme oluşmuş.Özgür habercilik yok."Şunu yaz,şöyle başlık atın ve gündem oluşturun!"gibi güdümlü haberciliği gazetecilik sanan bir türedi basın oluştu.Bir Siyasinin ağzından çıkan her söz haber oluyor da aynı kişilerin yolsuzlukları,hırsızlıkları ve utanmazlıkları görmezden geliniyorsa o haber kanalı benim için bitmiştir.
    Tercihim,kanalların "tartışmalı haber proğramlarıdır".Hiç değilse burada sevmediğim yüzleri "kamu yararına reklam spotları" gibi izlemek zorunda kalmıyorum.Yazılı basın tercihimdir.En populer ve güvenilir haber kaynağı (!) ise Fuat Avnidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim izediğim haber kanaları genelde trt veya ahaber bazende cnntürk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ANKETE Birden fazla kanalı seçerek işaretleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha önce bugun tv izliyordum tarık toros nazlı ılıcakın hayko bagdatın ali tezelin programları falan cokhoşuma gidiyordu gece haberlerini falanb ceren bektas sunumu cok iyiydi kanalın yayın politikası değişince muhalif kanallar gidincede eskisi gibi haber izlemiyorum ara sıra ahmet hakan bakıyorum ve erzincan tvde bazı programlara bakıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cnn türk yayina basladiginda güzeldi zamanla sibikerler ayrilmaya basladi kötülesti. fark ediyorsaniz devamli ayni sunucular 2veya 3 tane.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her sabah fox tv'de çalar saat ve her akşam saat 19:00'da yine fox tv'de fox anahaber programını izliyorum haberler bittikten sonra cnn türk'teki tartışma programlarını izliyorum ancak sıkıcı ve nerdeyse 15 dakikayı bulan reklam aralarında halk tv'yi ve cuma akşam saat 21:00'da yine halk tv'de uğur dündar ile halk arenası programını izliyorum. kayyuma devredilen bugün tv ve kanaltürk'ü kayyumdan önce hep izlerdim ancak kayyumdan sonra o kanalları favori listemden sildim. yani şuan sadece fox anahaber, cnn türk ve halk tv kanallarını izliyorum ara sıra ulusal kanalı açarım can erzincan tv'yi de sadece bugün tv sunucularının programlarına denk gelirsem izliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben a haber izliyorum

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri