Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Avrupa Ligi Fenerbahce - Celtic maçı yayınlayan yabancı kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Avrupa Ligi Fenerbahce - Celtic maçı yayınlayan yabancı kanallar

Avrupa Ligi grubu son maçında Fenerbahçe & Celtic maçını yerli platformlardan sadece Tivibu veriyor.

Yabancı kanallardan şu anda yayınlayan kanal ASTRA 23.5 Uydusunda yayın yapan FOX Sport 2 HD Kanalı.(serverda açık)

10 Aralık 2015 perşembe
    Frekans: 12188 H 27500
    Maç saati: 20:00

Konu cayna tarafından (04-12-2015 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet açıyor sever ile şimdi baktım tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Avrupa Ligi grubu son maçında Fenerbahçe & Celtic maçını yerli platformlardan sadece Tivibu veriyor.

Yabancı kanallardan şu anda yayınlayan kanal ASTRA 23.5 Uydusunda yayın yapan FOX Sport 2 HD Kanalı.(serverda açık)

10 Kasım 2015 perşembe
    Frekans: 12188 H 27500
    Maç saati: 20:00

Usta 10 aralık yazacaktin heralde Kasım yazmışsın birde o güne kadar 1 kaç kanal daha gelir heralde idman verir inşaallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selçuk1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta 10 aralık yazacaktin heralde Kasım yazmışsın birde o güne kadar 1 kaç kanal daha gelir heralde idman verir inşaallah

Evet gözden kaçmış ara sıra bunlar olabilir teşekkür ederiz bilgilendirme için mesaj düzeltilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

hispesat w30 uydusundaki spor kanalları,hemen hemen her maçı veriyor.imkanı olanlar bu uyduya çevirsin.server ile açık tamamı...
    Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler Görüntü1551.jpg   Görüntü1553.jpg  

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hispesat w30 uydusundaki spor kanalları,hemen hemen her maçı veriyor.imkanı olanlar bu uyduya çevirsin.server ile açık tamamı...
    120 lik parabol anten boşta fakat HİSPASAT diğer uydulara göre ters biraz,önümde bina engelliyor sanırım 2 kez denedim bulamadım..binanın uzaklığı 50 metre ilerimde acaba benmi bulamıyorum?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek sorun,önü açık olacak.satfinder2 ile buldum.100/32 sinyal alabildim.uydu alıcısına takınca 100/74 sinyal geldi çok hassas bir sinyali var.bulana kadar çok uğraşıyorsun,bulunca kaybolmuyor.motorluya satfinder ile sabitledim, motoru çevirsem dahi tekrar batıya dönse bile sinyal 100/74 sinyal ile buluyor.c+ action kanalını izlerim sürekli,sansürsüz korku ve aksiyon var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe & Celtic maçını yayınlıcak güncel kanal listesi arkadaşlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyw tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet paylaşım için teşekkürler gerçeği daha bir hafta var en az 5,6 kanal daha eklenir ama şuanlık bana en uygun olanı hellasat. Arena sport 4

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri