Digitürk eskiden beri kullandıgı ve sadece SD kanallarda kullandıgı CryptoWorks şifreleme sistemini kaçak kullanımı önlemek ve eski uyelerini yeni sisteme geçirmek istedigi için tamamen kapattı.
Digitürk eskiden beri kullandıgı ve sadece SD kanallarda kullandıgı CryptoWorks şifreleme sistemini kaçak kullanımı önlemek ve eski uyelerini yeni sisteme geçirmek istedigi için tamamen kapattı.
Evlerinde eski kutu dt aboneleri vardı bu cihazlardan hem kurtulmak hemde abonelerine yeni kutulara vermek için kapattılar artık dt kaçak kullanarak ve eski tip digiturk cihazlarla izlenmiyor onlara digiland mı yaparlar başka birşey mi yaparlar bilmiyorum
İnsallah irdeto 2 kirilir
Digiturk eşleşmeli irdeto 2 kullanıyor çözülmesini beklemeyin bence gerçi su an eski kalitesinden cok uzakta digiturk sahsen ben begenmiyorum
[B]arkadaşlar...süpersatforum aboneleri cyrptworks şifreleme sistemine veda eden dijitürk şebekesine irdeto 2 şifreleme sistemiyle yayın hayatında başarılar dilerim...[/B![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
yıl başına dogru digi cok uygun fiyatlarala geliyor bu iyi oldu
1995 ten beri motorlu anten kullanıyorum ne djturk ne de dsart la işim olmaz ki zaten
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri