Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Digitürk CryptoWorks Þifreleme Sistemini Tamamen Kapattý 01 Aralýk 2015 itibariyle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Digitürk CryptoWorks Þifreleme Sistemini Tamamen Kapattý 01 Aralýk 2015 itibariyle

Digitürk eskiden beri kullandýgý ve sadece SD kanallarda kullandýgý CryptoWorks þifreleme sistemini kaçak kullanýmý önlemek ve eski uyelerini yeni sisteme geçirmek istedigi için tamamen kapattý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Digitürk eskiden beri kullandýgý ve sadece SD kanallarda kullandýgý CryptoWorks þifreleme sistemini kaçak kullanýmý önlemek ve eski uyelerini yeni sisteme geçirmek istedigi için tamamen kapattý.

yeni sistem derken digiland yeni paket sistemine geçirmek olan mý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliveli78 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yeni sistem derken digiland yeni paket sistemine geçirmek olan mý
    Evlerinde eski kutu dt aboneleri vardý bu cihazlardan hem kurtulmak hemde abonelerine yeni kutulara vermek için kapattýlar artýk dt kaçak kullanarak ve eski tip digiturk cihazlarla izlenmiyor onlara digiland mý yaparlar baþka birþey mi yaparlar bilmiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýnsallah irdeto 2 kirilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý FOX79 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Aaaaamiiiiiiiin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý FOX79 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    coooook zor arkadasým cooooooooook zor kýrýlsaydý sýmdýye kadar kýrýlýrdý haksýzmýyým....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Digiturk eþleþmeli irdeto 2 kullanýyor çözülmesini beklemeyin bence gerçi su an eski kalitesinden cok uzakta digiturk sahsen ben begenmiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[B]arkadaþlar...süpersatforum aboneleri cyrptworks þifreleme sistemine veda eden dijitürk þebekesine irdeto 2 þifreleme sistemiyle yayýn hayatýnda baþarýlar dilerim...[/B
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yýl baþýna dogru digi cok uygun fiyatlarala geliyor bu iyi oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1995 ten beri motorlu anten kullanýyorum ne djturk ne de dsart la iþim olmaz ki zaten

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri