Digitürk eskiden beri kullandýgý ve sadece SD kanallarda kullandýgý CryptoWorks þifreleme sistemini kaçak kullanýmý önlemek ve eski uyelerini yeni sisteme geçirmek istedigi için tamamen kapattý.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Digitürk eskiden beri kullandýgý ve sadece SD kanallarda kullandýgý CryptoWorks þifreleme sistemini kaçak kullanýmý önlemek ve eski uyelerini yeni sisteme geçirmek istedigi için tamamen kapattý.
Evlerinde eski kutu dt aboneleri vardý bu cihazlardan hem kurtulmak hemde abonelerine yeni kutulara vermek için kapattýlar artýk dt kaçak kullanarak ve eski tip digiturk cihazlarla izlenmiyor onlara digiland mý yaparlar baþka birþey mi yaparlar bilmiyorum
Ýnsallah irdeto 2 kirilir
Digiturk eþleþmeli irdeto 2 kullanýyor çözülmesini beklemeyin bence gerçi su an eski kalitesinden cok uzakta digiturk sahsen ben begenmiyorum
[B]arkadaþlar...süpersatforum aboneleri cyrptworks þifreleme sistemine veda eden dijitürk þebekesine irdeto 2 þifreleme sistemiyle yayýn hayatýnda baþarýlar dilerim...[/B![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
yýl baþýna dogru digi cok uygun fiyatlarala geliyor bu iyi oldu
1995 ten beri motorlu anten kullanýyorum ne djturk ne de dsart la iþim olmaz ki zaten
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri