tesekurler
tesekurler
Teşekkürler.
Sayýn Arkadaþlar DÝKKAT DÝKKAT
snopy'nin
Sunny 90xx Tps Absat Auto Kesintisiz Ok 5 Kasim Yazilimlari TÜrkÝyede Ýlk Burda..!!
Baþlýðý altýnda verdiði dosyalarý SUNNY anþmasyonlu 90xx makinalara yüklediðiniz takdirde geri dönüþümünüz olamaz. Bunu için 30-50 YTL masraf etmek zorunda kalýrsýnýz.
Konuyu kilitlemiþ olduðu için ilgili formda bu uyarýyý yapamadým.
Sevgili arkadaþlar. Bu yazýlmý yüklediðinizde
1. Pause uzun basarak arama yaptýrma imkanýnýz kalmaz.
2. Kanal ekrenýnýn küçülme özelliði ortadan kalkar.
3. vE en önemlisi geri dönüþünüz ancak serviste olur.
Bunlarý bilerek yükleyecekseniz yükleyin.
Yoksa Bu SNOP gib sorumsuzlarýn dumuruna uðrarsýnýz. Benden uyarmasý.
Ve sizde Bu SNOPY'i uyarýn yaptýðý iþi doðru **** gibi yapsýn gerekli uyarýlarý koysun.
Konu tike® tarafýndan (18-12-2006 Saat 20:28 ) deðiþtirilmiþtir.
haklı olabilirsiniz gerekli önlemler alınıo ama kimse hata yapmaz diye bir şey yok. kullandığınız kelimelere dikat edin. snopy kendiside gerekli cevabı yazacaktır. ayrıca bu msj burda yazmanız hiç hoş olmadı konu başka yerle kaydu ve polemiğe dönüşüyor. bu tip konuların yeri burası değil varsa sorunununz pm ile halledin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Hocam sen bir numarasýn....
Ben SNOPY ustanın verdiği yazılımı çok kullandım hiçbir problemle de karşılaşmadım bazen ufak tefek hatalar olabilir bu da normaldir
selam arkadaþlar ben genelde foruma pek katkýda bulýnmam hazýr yiyicilerdenim..ama þu yukarýdaki yazý beni biraz rahatsýz etti.snopy arkadaþýmýzý ben uydu ile tanýþtýðýmdan beri duyuyorum.ve hep vardý.hiçbir yazýlýmý para ile satmadý.belki hata olmuþtur.benim görüþüm olduysada 30-40 milyon veririz.geçen senelere sayýlsýn.ama bu arkadaþ hiçbir zaman bizi yalnýz býrakmadý.sunny ayakta duruyorsa arkadaþlarýn yazýlýmý ile baþarýyor bunu..biraz daha düzeyli uyarýya açýðým ama bu þekildeki bir uyarýyý kendi adýma kabul etmiyor ve kýnýyorum..iyi akþamlar...
Evet arkadaşlar bazı Uydu alıcılar TPS OK.. diye başlık verilmiş artık şifre kırmalar başladı... Sıra bizim SUNNY de hehalde... SNOPY hocaya çalışmalarında başarılar.. eline sağlık hocam...Herzaman seni destekliyoruz....
teşekürler snoopy.Başarılarının devamını bekliyoruz.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri