Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dayzek Birleştirici (EMP-E.112-E)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dayzek Birleştirici (EMP-E.112-E)

Arkadaşlar 1 adet 8 li dayzek kullanıyorum.elimde birde 4 lü dayzek var.bu iki dayzeği,dayzek birleştirici(EMP-E.112-E) ile birleştirerek toplam 11 uyduyuyu sorunsuz bir şekilde seyretmek istiyorum

resimdeki bağlantıyı boş vaktimde denicem fakat sağda kırmızı bir çıkış var,uydu alıcısının arkasına bağlanan anladığım kadarıyla 0/12 volt ayrıştırmak için.burada nasıl bir kablo kullanmam lazım bilemiyorum.

böyle bir sistem kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.yada deneme yanılma metoduyla kurmaya çalışıcam artık..

Konu cayna tarafından (15-12-2015 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bununula merkezi sistem ile kendi çanağımızı birleştirebilirmiyiz ?
    olursa bağlantı şekli disqc ayarlari nasıl olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili Cayna, orası 0/12 vold çıkışıdır. Rca kablosu ile cihaza bağlanır. disegc ayarı yaparken birtanesinde 0/12 voltu açık yapman gerekir. Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Cayna, orası 0/12 vold çıkışıdır. Rca kablosu ile cihaza bağlanır. disegc ayarı yaparken birtanesinde 0/12 voltu açık yapman gerekir. Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır orası değil. En sağda 12v yazan yer.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır orası değil. En sağda 12v yazan yer.
    12v yazan yer uydu alıcısının elekrik fişinin (adaptörün) takıldığı yer oraya takarsam cihazı açamam..cihaza zarar vermeden deneme yapıcam artık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haklısın yanlış görmüşüm. Bi ara bende böyle yapacaktım. Kısmet olmadı. Sonucu bildirirsin bizimde bilgimiz olur. Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sekizlidsqc çıkışını dsgc4.4.yada d çıkışına tak .1.0.4.yada dyap.1.1.dscg.uydularinagoreayarla.4.1.4.2.4.3.4.4.4.5.4.6.4.7.4.8

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar 1 adet 8 li dayzek kullanıyorum.elimde birde 4 lü dayzek var.bu iki dayzeği,dayzek birleştirici(EMP-E.112-E) ile birleştirerek toplam 11 uyduyuyu sorunsuz bir şekilde seyretmek istiyorum

resimdeki bağlantıyı boş vaktimde denicem fakat sağda kırmızı bir çıkış var,uydu alıcısının arkasına bağlanan anladığım kadarıyla 0/12 volt ayrıştırmak için.burada nasıl bir kablo kullanmam lazım bilemiyorum.

böyle bir sistem kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.yada deneme yanılma metoduyla kurmaya çalışıcam artık..

Sevgili Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , lnb sayısı 8'i geçiyor. Senin yaptığın gibi 2 adet disecg birleştirmek istiyorum. Sen yapabildinmi sonucu yazarmısın. Yada tek 10'lu disecg almak dahamı mantıklı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Admo arkadaşım bu aparatla bu sistemi çalıştıramadım..10 lu dayzek aldım 59 tl ye hiçbir sinyal kaybıda yaşamadan çalışıyor tavsiye ederimm..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri