Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Dayzek Birleştirici (EMP-E.112-E)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu birleştirici voltaj ile çalışanlardan. Yeni cihazlarda bu seçenek artık pek olmuyor.. Örnek iki adet 4 lü disegc seçeneğinde n birinci disegın girişini 0V yazan yere diğer disegide 12 v yazan yere bağlıyorsun. Yandaki çıkıştan bir kablo ile cihazın arkasındaki 0/12 volt girişine bağlıyorsunuz. Yalnız bu giriş son zamanlarda cıkan compak cihazlarda artık pek yok. Uydu ayalarında 0 V bağlandığınız uydu ayarlarında secenek 0 V olacak diğerınde 12 yi seçerek ayrımı yapacaksınız.

Ancak bu tip değilde direk optıon swıch alsaydınız daha iyi olurdu. Bunda harici kablo çekmeniz ve cihazın desteklemesi gerekecek.
    Konu Volkan tarafından (25-06-2016 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler Volkan hocam..bir ara opton switc alıp denerim..sinyal kaybı olmaz inşallah..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Admo arkadaşım bu aparatla bu sistemi çalıştıramadım..10 lu dayzek aldım 59 tl ye hiçbir sinyal kaybıda yaşamadan çalışıyor tavsiye ederimm..

Sevgili Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ,cihazımda lnb bağlantısı 8,16 diye gidiyor. Bu 10'lu dayzek 16 olan yerdenmi ayarlanacak. Bide bu dayzeki Sakarya'danmı aldın, yoksa internet siparişimi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ,cihazımda lnb bağlantısı 8,16 diye gidiyor. Bu 10'lu dayzek 16 olan yerdenmi ayarlanacak. Bide bu dayzeki Sakarya'danmı aldın, yoksa internet siparişimi.
    Günaydın Admo arkadaşım dayzek ayarını 16 olan yerden yaparsın.10'lu dayzeği Atlantanın E-MAĞAZA sayfasından sipariş verdim kargoyla gönderdiler..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok teşekkürler sevgili Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar merhaba,

Bende müstaki olarak türksat ve digiturk eutelsat çanağı var. Türksatta 4'lü santral LNB's, takılı ve türksat ve digiturk evde kurduğum santral birleşiyor ve odaları tek hat üzerinden iletiyorum tüm yayınları.
    Dün uyducu bir abiyle azerspace için görüştüğümde, lnb'yi takarız ama boş hat olmadığı için santrale iletemeyiz. Ancak, türksat 4 hattan birini iptal edip dandik kanalların olduğu o şekilde, santrale yayını aktrabiliriz dedi. Bundada izlenen kanallardan biri de gidebilir o arada dedi.
    Yada ayrı bir çözüm olarak, azerspace uyduyu takarız ordan tek hat çekeriz istediğin odaya dedi.
    Ben azerspace uydusununda türksat hatları üzerinden santrale gidip, ordan tüm yanınların birleşip tüm odalara gitmesini istiyorum. Türksat hattı daha santrale gitmeden azerspace ve türksat diseq ile birleştirip ordan, santrale o 4 hat üzerinden birlikte gitme olasılığı gibi bir olasılık var mıdır?

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri