REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: santral lnb tarakansları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart santral lnb tarakansları

arkadaşlar hotbird kuadro lnb için frekans lazım
    bilgi sahibi arkadaşlar yazabilirler mi? acaba

HH VL HL VH BUNLARIN FRAKANSINI ayrı ayrı hotbird lnb cıkışlarını tek tek kontrol icin teşekkür ederim

hotbird

Vertical Low :frekans :............
    Vertical High :frekans :...........
    Horizantal Low :frekans :.........
    Horizantal High :frekans :
    ........
    bunların önündeki frakanslar alt bant üst bant gibi
    Konu guvenay1966 tarafından (17-12-2015 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

örneğin 10960 ve 11054 düşük frekans. 12207 gibi frekanlarda yüksek frekastır. yukarıda yazdığın santral lnb değerleridir. direk resivıra bağlayıp bütün kanallara bakamasın. tek lnb ile bakman için üniversal lnb lazım sana. eğer apartmanda santral kurulu ise sen cihazdaki lnb değerlerini değiştirmen dayzek numaralarını ayarlayarak uyduları aratabilirsin.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu santral LNB dediginiz gibi yaptım bütün deyerleri ayarladım satfinder 3hd uydu bulucu cihazıma ekledim teşekkür ederim bu tp ler LNB cıkışlarını kontrol etmem icin gerekli LNB cıkış uclarında sorunlumu saglammı diye arıyordum teşekkür ederim bazen LNB bozuk oldumu bagzı kanallar göstermiyor ben satral sistemini ögrenmeye calışıyorum saygılar
    Konu guvenay1966 tarafından (17-12-2015 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı düzeltme

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri