Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: HepsiDijital.com Ýndirim Çekleri!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 HepsiDijital.com Ýndirim Çekleri!

Merhaba Arkadaþlar,

Geçen hafta HepsiDijital'den cihaz almýþtým.30.11.2015'e kadar geçerli, Toplam 50 TL'lik ayrý ayrý hediye çeki verdiler.

Bende þuan için belirtilen tarihe kadar HepsiDijital'den ürün almayý düþünmüyorum.Bu sebepten dolayý forumda ihtiyacý olan arkadaþlarýmýza vermek istiyorum.

Çekler:

15 TL + 10 TL + 10 TL + 5 TL + 5 TL + 5 TL Þeklindedir.Her isteyen arkadaþýma ücretsiz olarak bir adet vereceðim.

Not: Gerçekten ihtiyacý olan arkadaþýmýz isteðini konu altýna belirtirse PM ile göndereceðim.

Not: 100 TL ve üzeri alýþveriþlerde geçerlidir.

Ýyi Forumlar
    Hayat, Paylaþtýkça Güzel!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý casbeko Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba Arkadaþlar,

Geçen hafta HepsiDijital'den cihaz almýþtým.30.11.2015'e kadar geçerli, Toplam 50 TL'lik ayrý ayrý hediye çeki verdiler.

Bende þuan için belirtilen tarihe kadar HepsiDijital'den ürün almayý düþünmüyorum.Bu sebepten dolayý forumda ihtiyacý olan arkadaþlarýmýza vermek istiyorum.

Çekler:

15 TL + 10 TL + 10 TL + 5 TL + 5 TL + 5 TL Þeklindedir.Her isteyen arkadaþýma ücretsiz olarak bir adet vereceðim.

Not: Gerçekten ihtiyacý olan arkadaþýmýz isteðini konu altýna belirtirse PM ile göndereceðim.

Not: 100 TL ve üzeri alýþveriþlerde geçerlidir.

Ýyi Forumlar
    merhaba ben bu siteden devamlý alýþ veriþ yaparým madem kullanmayacaksan ben alabilirim teþekkürler k.g.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New41

Alýntý beaverss Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    merhaba ben bu siteden devamlý alýþ veriþ yaparým madem kullanmayacaksan ben alabilirim teþekkürler k.g.
    15 TL Ýndirim Çeki PM Ýle Ýletilmiþtir, Ýyi Akþamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam bende alabilirmiyim selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Selam kardeþim valla bu teklifi bende herkes gibi geri çevirmem ;)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New41

Alýntý kaankar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam bende alabilirmiyim selamlar
    10 TL Ýndirim Çeki PM Ýle Ýletilmiþtir.

Ýyi Forumlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New41

Alýntý caonkaer Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Selam kardeþim valla bu teklifi bende herkes gibi geri çevirmem ;)
    10 TL Ýndirim Çeki PM Ýle Ýletilmiþtir.

Ýyi Forumlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý beaverss Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhabalar,

Baþka istek olmadýðý için, çeklerin süresi bitmeden Son 5+5+5 toplam 15 TL'lik çekler de, bu siteden sýk sýk alýþ-veriþ yaptýðý için @beaverss arkadaþýmýza iletilmiþtir.

Baþka çek kalmamýþtýr, Lütfen istekte bulunmayýnýz.

Ýyi Forumlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý casbeko Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhabalar,

Baþka istek olmadýðý için, çeklerin süresi bitmeden Son 5+5+5 toplam 15 TL'lik çekler de, bu siteden sýk sýk alýþ-veriþ yaptýðý için @beaverss arkadaþýmýza iletilmiþtir.

Baþka çek kalmamýþtýr, Lütfen istekte bulunmayýnýz.

Ýyi Forumlar.

Forum için çok teþekkürler...Çekler paylaþýldýðýna göre konu kapanmýþtýr.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri