90 larda severek izledigimiz filmin 2016 versiyonunu youtubede gördüm yine ayný kiþiler oynuyor fake olabilirmi bilmiyorum ilgisini cekenler olabilir
[YOUTUBE]dA6Jsr7MWw4[/YOUTUBE]

Teþekkur: 0
Beðeni: 0
90 larda severek izledigimiz filmin 2016 versiyonunu youtubede gördüm yine ayný kiþiler oynuyor fake olabilirmi bilmiyorum ilgisini cekenler olabilir
[YOUTUBE]dA6Jsr7MWw4[/YOUTUBE]
sevgili editör arkadaþým ben traileri izledim dandik gibime geldi yaw. eski seri filmleri hiç benzemiyor. gerçi film sunumu izlenimi olmadan pek bir þeylert söylemek yanlýþ olur, ama trailer berbat. eðer trailer gibi ise maalesef yaramaz.
LEBEN ?
Micheal J Foxun hasta oldugunu duymuþtum 2016 fragmanda iyileþmiþ gibi geldi inþallah fake olmaz daha öncede böyle trailer yayýnlandý fake idisevgili editör arkadaþým ben traileri izledim dandik gibime geldi yaw. eski seri filmleri hiç benzemiyor. gerçi film sunumu izlenimi olmadan pek bir þeylert söylemek yanlýþ olur, ama trailer berbat. eðer trailer gibi ise maalesef yaramaz.
Michael J. fox Parkinson hastasi ve bu hastaliga yakalananlar icin özel hastane acmis diye bi haber okumustum yillar önce.
Bence bu fragman degil. Belkide film cekilyodur. Hafif bi duyuru gibi geldi. Ama baslikta parody de yaziyor. Bekleyip görecegiz
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)