REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Redline TS 2500 HD Mini ve Ts 5000

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Redline TS 2500 HD Mini ve Ts 5000

merhaba değerli forum arkadaşlarım almayı düşündüğüm uydu alıcısı var iki model arasında kaldım sizce hangisi daha iyi Redline ts 2500 hd mini uydu alıcısı 2 youcam hediyeli 3 ay iptv wifi anten hediyeli diğeri ise Redline ts 5000 hd Cı filbox hediyeli 2 yıl youcam 3 ay iptv hediyeli yalnız wifi anteni yok yanında d-smart modülü de destekliyor.Aklıma bir soru daha takıldı 5000 CI da smart kart Girişi bulunuyor mu? Yardımcı olursanız memnun olurum.Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redline TS 2500 aldım ama yazılım konusunda beceriksizler yazılım güncellemesi geldikçe cihaz kafayı kırıyor durmadan sinyal yok hatası alıyorum eski versiyona dönüyorum sinyal yok arızası bir nebze azalıyor bu sefer 2 yıllık server çalışmıyor bana sorarsan aldığıma bin pişmanım istersen 100 tl satabilirim garantisi hala var bu kadar sözlerden sonra 100 tlye bile almazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrudur arkadaşım bir ara 2500 e takmıştım baya bi multivizyon tv.com adresinden çok inceledim hatta aradım bana sorun olmaz hiç bir konuda dedi yetkili tabi malı satabilmek için sorunlu olsalar da demezler oyuzden forum sayfasına danışmak istedim.Daha sonra 5000 olana baktım filbox modül hediyeli serverli falan sizin sever de sorun yok sanırım peki fazla hotbird ve turksat mı kullanyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lefkeli303 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğrudur arkadaşım bir ara 2500 e takmıştım baya bi multivizyon tv.com adresinden çok inceledim hatta aradım bana sorun olmaz hiç bir konuda dedi yetkili tabi malı satabilmek için sorunlu olsalar da demezler oyuzden forum sayfasına danışmak istedim.Daha sonra 5000 olana baktım filbox modül hediyeli serverli falan sizin sever de sorun yok sanırım peki fazla hotbird ve turksat mı kullanyorsunuz
    multivizyon tv.com ile bir ilgisi yok diğer sitelerden de alsan aynı sorun redline firmasında saçma sapan güncelleme yapıyorlar cihazı mahvediyorlar güncelleme dediğin iyileştirme için yapılır batırmak için değil karar senin kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

redline ts serilerinden uzak durun son derece sorunlu aman sakınalmayın
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için önere bileceğiniz cihaz var mı kaliteli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütçen müsait ise next machina 3d al 500 tl civarı kulanıcılardan olumsus eleştiri okumadım ben next amigo kulanıyorum 180-200 tl civarı bir yıl free serveri var +ıptv özeliği ile firmanın yüklediği ıptv linklerini izleyebilir veya diy canal bölümünden kendi oluşturduğunuz kanalları izleyebilirsiniz http-rtmp-rtsp-mms desteği var
    usb den film resim izleyebilir film izle bölümünden yüzlelerce film izleyebilirsiniz uygulamalardan haberler youtube gibi seçenenklerden faydalanabilirsiniz
    ÖNEMLİ NOT:ara sıra kısa bir süre sinyali algılamıyor sinyal yok uyarısı veriyor genel olarak kulanıcı izlemi ile memnunum
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next amigo uydu alıcısı hangi siteden aldınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lefkeli303 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next amigo uydu alıcısı hangi siteden aldınız
    ben semtimizdeki uyducudan aldım nette araştırın veya istiyorsanız buradan alın
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Next Shop Next Shop, NEXT Minix HD Uydu Alıcıları, Next & NextStar, Next Minix HD Amigo Full HD Uydu Alıcı
    paylaşmak güzeldir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri