Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Redline TS 2500 HD Mini ve Ts 5000

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrudur arkadaşım bir ara 2500 e takmıştım baya bi multivizyon tv.com adresinden çok inceledim hatta aradım bana sorun olmaz hiç bir konuda dedi yetkili tabi malı satabilmek için sorunlu olsalar da demezler oyuzden forum sayfasına danışmak istedim.Daha sonra 5000 olana baktım filbox modül hediyeli serverli falan sizin sever de sorun yok sanırım peki fazla hotbird ve turksat mı kullanyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lefkeli303 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğrudur arkadaşım bir ara 2500 e takmıştım baya bi multivizyon tv.com adresinden çok inceledim hatta aradım bana sorun olmaz hiç bir konuda dedi yetkili tabi malı satabilmek için sorunlu olsalar da demezler oyuzden forum sayfasına danışmak istedim.Daha sonra 5000 olana baktım filbox modül hediyeli serverli falan sizin sever de sorun yok sanırım peki fazla hotbird ve turksat mı kullanyorsunuz
    multivizyon tv.com ile bir ilgisi yok diğer sitelerden de alsan aynı sorun redline firmasında saçma sapan güncelleme yapıyorlar cihazı mahvediyorlar güncelleme dediğin iyileştirme için yapılır batırmak için değil karar senin kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri