Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: HDBOX 10/1 Diseqc Switc uydu alıcılarına uyumu hakkında bilgilendirme

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart HDBOX 10/1 Diseqc Switc uydu alıcılarına uyumu hakkında bilgilendirme

10' lu HDBOX dayzek switc le on uyduyu birleştirmek isteyen arkadaşlara bilgi amaçlı bu konuyu açıyorum..

10'lu dayzek her cihaza uyumlu değil kurduktan sonra 5 nci girişi cihaz görmedi arkadaşlar ve her farklı uydunun kanalına geçişte pozisyona gidiyor yazısı ekrana çıkıyor.

Uydu alıcısının yazılımını tekrar yükledim ve dayzek uyumlu hale geldi.5nci girişide cihaz tanıdı ve pozisyona gidiyor yazısı da artık çıkmıyor yani Atlanta Diamond HD Box cihazına uyumlu bir dayzek.kullanmak isteyenler tavsiye ederim..

Linux Tabanlı enigma 2 sistemli uydu alıcılarına % 100 uyumlu.
    Konu cayna tarafından (26-12-2015 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , bu diseq switc'in elimizdeki uyduya uyup uymadığını nasıl anlıyacaz.
    Bide taktıktan sonra sinyal kaybı yaşadınmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , bu diseq switc'in elimizdeki uyduya uyup uymadığını nasıl anlıyacaz.
    Bide taktıktan sonra sinyal kaybı yaşadınmı.
    10'lu Dayzeğin almadan önce özelliklerine baktım.şu cihaza uyumlu bu cihaza uyumlu değil diye ayırmamış.sadece linux işletim sistemli cihazlara tam uyumlu diye yazmış.

İlk kurulumda cihazım 9 bağlantıyı gördü birini görmedi.Cihaza yazılım attım bu sefer tam uyumlu 10 bağlantıyıda gördü.Ayrıca sinyal kaybım yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    10'lu Dayzeğin almadan önce özelliklerine baktım.şu cihaza uyumlu bu cihaza uyumlu değil diye ayırmamış.sadece linux işletim sistemli cihazlara tam uyumlu diye yazmış.

İlk kurulumda cihazım 9 bağlantıyı gördü birini görmedi.Cihaza yazılım attım bu sefer tam uyumlu 10 bağlantıyıda gördü.Ayrıca sinyal kaybım yok.
    Yumatu Full HD IP Smart Box almayı düşünüyordum. Demekki ona uyumlu değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri