[B]arkadaşlar...digitürk 2016 yılında inşallah atak yapar yeni dünya çapında kaliteli şifreli özel kanallarla anlaşma sağlar ve abonelerin yüzünü güldürür temenni ederim süpersat forumdaşlarım saygılarımı sunarım...[/B![]()
[B]arkadaşlar...digitürk 2016 yılında inşallah atak yapar yeni dünya çapında kaliteli şifreli özel kanallarla anlaşma sağlar ve abonelerin yüzünü güldürür temenni ederim süpersat forumdaşlarım saygılarımı sunarım...[/B![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
umarım yeni kanallar gelir yoksa kapatıcam bu digiyi ligtv de izlemiyom zaten..
[B]dijitürke gelmeleri gereken dünya çapında meşhur bazı özel televizyonları:...axn white...warner bros...olala...babestation...boing...tele-5...channel-4...[/B![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Merhaba arkadaşlar bende DIGILINE DGS-1000 uydu bulucu var digitürk içinde MDU2 LNB
var evi taşıdığım için yeni yerde digi türkü bulamıyorum digiline yi bir arkadaşa ödünç vermiştim sağolsun karıştırmış ayarlarıı bozmuş bana mdu 2 için digiline ayarları lazım yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
arkadaşım...benim açtığım topik dijitürke yeni kanalların eklenmeleri isteğiyle senin mesajında yazdığın konu farklı bence yanlış topiğe mesajını yazmışın bilgin olsun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri