Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: digitürke inþallah yeni yýlda yenilikler gelir...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo digitürke inþallah yeni yýlda yenilikler gelir...

[B]arkadaþlar...digitürk 2016 yýlýnda inþallah atak yapar yeni dünya çapýnda kaliteli þifreli özel kanallarla anlaþma saðlar ve abonelerin yüzünü güldürür temenni ederim süpersat forumdaþlarým saygýlarýmý sunarým...[/B
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umarým yeni kanallar gelir yoksa kapatýcam bu digiyi ligtv de izlemiyom zaten..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[B]dijitürke gelmeleri gereken dünya çapýnda meþhur bazý özel televizyonlarý:...axn white...warner bros...olala...babestation...boing...tele-5...channel-4...[/B
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaþlar bende DIGILINE DGS-1000 uydu bulucu var digitürk içinde MDU2 LNB
    var evi taþýdýðým için yeni yerde digi türkü bulamýyorum digiline yi bir arkadaþa ödünç vermiþtim saðolsun karýþtýrmýþ ayarlarýý bozmuþ bana mdu 2 için digiline ayarlarý lazým yardýmcý olursanýz sevinirim iyi günler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým...benim açtýðým topik dijitürke yeni kanallarýn eklenmeleri isteðiyle senin mesajýnda yazdýðýn konu farklý bence yanlýþ topiðe mesajýný yazmýþýn bilgin olsun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri