[B]arkadaþlar...digitürk 2016 yýlýnda inþallah atak yapar yeni dünya çapýnda kaliteli þifreli özel kanallarla anlaþma saðlar ve abonelerin yüzünü güldürür temenni ederim süpersat forumdaþlarým saygýlarýmý sunarým...[/B![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
[B]arkadaþlar...digitürk 2016 yýlýnda inþallah atak yapar yeni dünya çapýnda kaliteli þifreli özel kanallarla anlaþma saðlar ve abonelerin yüzünü güldürür temenni ederim süpersat forumdaþlarým saygýlarýmý sunarým...[/B![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
umarým yeni kanallar gelir yoksa kapatýcam bu digiyi ligtv de izlemiyom zaten..
[B]dijitürke gelmeleri gereken dünya çapýnda meþhur bazý özel televizyonlarý:...axn white...warner bros...olala...babestation...boing...tele-5...channel-4...[/B![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Merhaba arkadaþlar bende DIGILINE DGS-1000 uydu bulucu var digitürk içinde MDU2 LNB
var evi taþýdýðým için yeni yerde digi türkü bulamýyorum digiline yi bir arkadaþa ödünç vermiþtim saðolsun karýþtýrmýþ ayarlarýý bozmuþ bana mdu 2 için digiline ayarlarý lazým yardýmcý olursanýz sevinirim iyi günler.
arkadaþým...benim açtýðým topik dijitürke yeni kanallarýn eklenmeleri isteðiyle senin mesajýnda yazdýðýn konu farklý bence yanlýþ topiðe mesajýný yazmýþýn bilgin olsun...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri