REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bugün TV ve Kanaltürk Artık EUTELSAT 10A Uydusunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Bugün TV ve Kanaltürk Artık EUTELSAT 10A Uydusunda

Bugün TV ve Kanaltürk uydu değiştirdi. Yayınlar artık EUTELSAT 10A uydusu üzerinden yapılacak.

İşte yeni uydu ve frekans bilgileri:

EUTELSAT 10A UYDUSU

FREKANS: 11542 MHZ
    SYMBOL RATE: 4900
    POLARİZASYON: Horizantal

Kaynak:BUGUN internet sitesi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Editor tarafından (16-11-2015 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya sacede eutelsat 10e dami mevcut olacak kanal turk ya hot birde olmayacak mi acaba bilen varmi bugun tv suan mevcut ve stv avrupa da var hot birde heralde kanal turk de gelir a

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Azerspace ve Hotbird uydularında olması daha iyi olurdu bune şimdi gitmiş resmen kimse izlemesin dergibi hangi uyuduya geçmiş yuh...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mete55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Azerspace ve Hotbird uydularında olması daha iyi olurdu bune şimdi gitmiş resmen kimse izlemesin dergibi hangi uyuduya geçmiş yuh...
    ileride kayyumdan geri alınırsa kanallar unutulsunun bir göstergesi sanırım bu durum gerçekten anlamıyorum anlamaktada zorlanıyorum dunyanın neresinde var bu uygulama bunuda bilemiyorum valla oh olmuş diyenler durumun vehamitinde görmüş oldular yarın bir gun eleştiri yapıldıgında turksattan atılacaklar bundan sonra kim laf ederse kendisini uydu dısında bulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili editör dost,"Adolf Hittler hortladı!"haberini atlamışa benziyorsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili editör dost,"Adolf Hittler hortladı!"haberini atlamışa benziyorsun..
    Goldmastera gel abi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstad, kanalı izlerken bilgi amaçlı yazıda ''Eutelsat 10A Uydusundan da izleyebilirsiniz'' gibi bilgi yazısı geçmişti, acaba iki uyduda da yayın devam edecek mi yoksa tamamen Türksat'tan çıkarılacak mı pek anlamadım ben?
    Hayat, Paylaştıkça Güzel!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Fronces Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstad, kanalı izlerken bilgi amaçlı yazıda ''Eutelsat 10A Uydusundan da izleyebilirsiniz'' gibi bilgi yazısı geçmişti, acaba iki uyduda da yayın devam edecek mi yoksa tamamen Türksat'tan çıkarılacak mı pek anlamadım ben?
    STV gibi tamamen cıkaracaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neden Eutelsat 10 uydusu acaba? Neden Azerspace uydusu değil?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Neden Azerspace uydusu değil?
    Neden olacak: İlham Aliyev Erdoğan'ın kankisi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri