REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: %30 ŞOK ZAM !!! BağKur -Tarım BağKur ve İsteğe Bağlı 2016 Primleri Açıklandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 %30 ŞOK ZAM !!! BağKur -Tarım BağKur ve İsteğe Bağlı 2016 Primleri Açıklandı

2016 Yılında Ne kadar Bağ-Kur primi ödeyeceksiniz

Asgari ücretin 1.300,00 T.L. olması ile birlikte 5510 Sayılı Kanunun 4/b bendine tabi Bağ-Kur’luların ödeyeceği en düşük ve en yüksek Bağ-Kur primleri şu şekilde olacak:

2016 Yılı Esnaf Bağ-Kur primleri
    01.01.2016-30.06.2016 tarihleri arasında en düşük: 568,21 T.L, en yüksek 3.693,40 T.L.,

01.07.2016-31.12.2016 tarihleri arasında en düşük: 568,21 T.L, en yüksek 3.693,40 T.L.,.,

Bağ-Kur primi ödeyeceklerdir.

2016 Yılı Tarım/Çiftçi Bağ-Kur Primleri
    01.01.2016-30.06.2016 tarihleri arasında en düşük:.435,63 T.L, en yüksek 2.831,60 T.L.,

01.07.2016-31.12.2016 tarihleri arasında en düşük:.435,63 T.L, en yüksek 2.831,60 T.L.,

2016 İsteğe Bağlı Bağ-Kur Primleri
    01.01.2016-31.12.2016 tarihleri arasında en düşük:527,04 T.L., en yüksek 3.425,00 T.L.

2. 01-01-2016, 03:40

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aradan 7 gün geçti yapılan zammı hak hukuk açısından dogru bulmuyorum gerçekten böyle yağma görmedim kim ne derse desi asgari ücreti 1300 yap primlere % 35 zam sok adalet mi bu ya
    Konu Editor tarafından (07-01-2016 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aradan 7 gün geçti yapılan zammı hak hukuk açısından dogru bulmuyorum gerçekten böyle yağma görmedim kim ne derse desi asgari ücreti 1300 yap primlere % 35 zam sok adalet mi bu ya
    neyin hak hukuku kaldıkı ?

e ne olacaktı 1300 gelişi bide gidişi var ...
    hep şöyle demeye alışmışız sonumuz hayrola .........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar.2016 zam bombardımanı ile başladı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işi olan için gine iyi işi olmayan ne yapsın ALLAH daha daha versin türkiye bunu istedi bence
    geliri düzenli olan kısım herkes destekledi yada büyük bir oyun var
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunada alışırız sıkmayın canınızı sayın rahmetli demirelin dedigi balık kavaga cıkınca düzeliriz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seçim vaatlerini duyunca şakır şakır oynayıp oylarını verenler,malum kişilerin bu paraları babalarının servetinden mi karşılayacaklarını zannettiler..? almadan vermek allaha mahsus birşey..! elektriğe,sigaraya,içkiye,ssk primlerine,trafik sigortasına,ekmeğe şimdiden zam geldi..! daha birçoğu sırada bekliyor..! durun,daha bu en iyi günümüz..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    seçim vaatlerini duyunca şakır şakır oynayıp oylarını verenler,malum kişilerin bu paraları babalarının servetinden mi karşılayacaklarını zannettiler..? almadan vermek allaha mahsus birşey..! elektriğe,sigaraya,içkiye,ssk primlerine,trafik sigortasına,ekmeğe şimdiden zam geldi..! daha birçoğu sırada bekliyor..! durun,daha bu en iyi günümüz..!
    Size sonuna kadar katılıyorum ayrıca Hadi ben oy vermedim bana mustahak ta ya oy veren kardeşlerimiz ne düşünüyorsunuz bunudamı paralel yaptı diyesim geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anayasa değişince acaba bu sistemlerde güncellemeye girecek mi girmezse işte o zaman bekle 4 yıl gelsede seçim olsa.başka türlü düzelmez ki bu kanun.illa seöim olması gerekir bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İşçi,memur,emekli ve çalışanlar olarak ülkeyi yönetenlere Allah rızası için bizlere zam yapmayın diye yalvarmaktan başka çaremiz kalmadı. belki o zaman yüzleri kızarırda herşeye zam yapmazlar.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri