Evet
Hayır
goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
4 sabit antenle humax 5400 ze
Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı
2016 yılının Barış ve Huzur getirmesi umuduyla
neye zam gelmediki. gelen zamlarda ufak tefek olsa hadi neyse. biliyormusunuz yarınlardan çok korkmaya başladım. ve artık hiç bir şeye, hiç bir şekilde umudum kalmadı. hatta yaşama sevincim dahi kalmadı. artık bu günden sonra var' ya bizi hiç ne bir mucize nede bir güç kurtaramaz. ölüncye kadar ne yapabilisek kar selametle.
LEBEN ?
4 aydır elektirige bakmıyorlardı zam var demekki bakılmıyordu 4ile 5 ay öncesinden zamın olcagını biliyorlardıki bakmadılar birde saatleri deyiştirdiler akıllıya cevirdiler birde oradan uygularlar zam mı ne var böyle yaşamaya
her kuruşu zehir haram olsun kimler yiyiyorsa vede göz yumanlar
yanıklarda iz bırakmaz
2016 yılına ilk gecesinde %35 zamla girdim bagkur 420 tl ilken 570 tl olmuş ben nasıl umut bekleyebilirim ki küçük esnaf resmen bitti ev kirası öder gibi ssk primi öduyoruz benim hiç birşeyden umudum yok kalmadı malesef dogudaki terör dahada azgın hale geldi çözüm bulunmuyor estirip gürleniyor sadece
Bende yeni gördüm bağkur 520 tl olmuş emekliye 100 tl zam yaptılar yandaş medya 7/24 haber yaptı, halbuki parayı çalışana ödetiyorlar ,onuda söyleyin. Bu taraftan herşeye de yağmur gibi zam var sesleri çıkmıyor.Belkide hak ediyoruz. bir hadisi şerifte(nasıl yaşarsanız öyle idare olursunuz) diyor, birazda empati yapsak ...
% 30 bagkur primlerine gelen zamdan milletin haberi yok sanırım ay sonuna dogru kavga gürültü kopar sonra alısız problem yok bu devran böyle gelmiş böyle gider asgari ücreti 1300 tl yap % 30 sgk olarak kendinede pay cıkar böyle yağma nereden görülmüş anlamadım
Yeni bagkur primleri
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu Editor tarafından (07-01-2016 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=Editör;815108]% 30 bagkur primlerine gelen zamdan milletin haberi yok sanırım ay sonuna dogru kavga gürültü kopar sonra alısız problem yok bu devran böyle gelmiş böyle gider asgari ücreti 1300 tl yap % 30 sgk olarak kendinede pay cıkar böyle yağma nereden görülmüş anlamadım
Valla bende siz yazdığınızda gördüm inanamadım, bir bakayım dedim568tl olmuş,yani insaf biraz.hani bir söz vardır. vur abalıya vurdukça tozar. kalın sağlıcakla
malesef hiç bir allahın gücü artık bizi kurtaramaz. fetvamız kesildi. borçsuz, kimseye muhtaç olmadan yaşayabilene helal olsun.
LEBEN ?
kendi adıma söyleyim ALLAH dünümüzü aratmasın ama hiç ümidim yok her açıdan çok daha kötüye gitmekten korkuyorum özellikle güzel ülkem adına...sevgiyle,saygıyla,hoşgörü ile birlik ve beraberlik içersinde tüm dünyada barış dolu yarınlarda görüşmek dileğiyle.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri