REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türksat Uydusundaki Kaçak Kanalların Kapatılmasını Uygun Buldunuz Mu?

Katılımcı sayısı
519. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

417 80.35%
  • Hayır

102 19.65%
Sayfa 1/8 12345678 SonSon
75 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türksat Uydusundaki Kaçak Kanalların Kapatılmasını Uygun Buldunuz Mu?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türksat Uydusundaki Kaçak Kanalların Kapatılmasını Uygun Buldunuz Mu?

Bu hafta turksat uydusundan kaçak kanalların baya bir bölümü kapatıldı cogu kesim bu kanalların kapatlmasını gerçekten uygun buldugunu söyledi bazı kesimde kanallar reklamda yayınlasa az cok izliyorduk diyorlar sizlere genel soralım istedik bu kanalların kapatılmasını uygun buldunuzmu oy ve yorumları bekliyoruz ?

Kapatılan kanalların listesinide Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bulabilirsiniz

Anket 1 ay sürecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adı üstünde kaçak kanallar kapatılması iyi oldu tabiki, bu kanallar yüzünden binlerce vatandaşımız dolandırıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha bi çok çöp kanal var darısı onların başına ayrıca şu test kanalları var(yayın olman kanallar) onlarında silinmesi temennimiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Balcılar. hapçılar. Birsürü gereksiz kanal iyi oldu .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim gözümde her tv kanalı değerlidir! çünkü bazıları gerçekleri, bazıları ise yalanları yayınlıyor. ve ben önce yalanları yayınlayan kanalları izler sonra da "benim gözümde" gerçekleri yayınlayan kanalları izlerim. Ancak asla sansürlü yayınlara tahammül etmiyorum! işte bu yüzden sansürlü yayına rastladığımda hemen kanal değiştiriyorum ve nihayet sansürle savaşan kanallar gelmişti ki "örümcekler" tarafından malesef avlandılar sebebi yayınladıkları saçma sapan reklamlar. Ya kardeşim ne gerek var öyle saçma reklamlara ? Eğer dolandırıcı olmak istiyorsanız insanları dolandırmadan önce bir algı operasyonu yapmalısınız ondan sonra o algıya düşenleri donlarına kadar soyabilirdiniz. Çünkü malesef artık bazı insanlar, soyulmayı hakediyor. Eğer ellerinde hiç birşey kalmazsa, o zaman yapılan haksızlıkları görebilecekler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kapandımı bence 2 gün sonra gine cıkarlar
    neler kapandı
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kapandımı bence 2 gün sonra gine cıkarlar
    neler kapandı
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaman gecirmek için iyi oldu bi düzenleme yapalım
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadar zamanda neden kapatılmamışlar.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kapanması iyi oldu. Milleti kerizlemekten vazgeçmediler. Umarım yeniden gelmezler. Birçok kanal daha var. Onlarında kapanması lazım.

Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri