hergün ŞEHİT HABERİ HERGÜN zam iş DESEN O yok ALLAHA EMANET tutturmuşlar barış da barış altımız oyuluyor biz şimdiye kadar hep olduğu gibi K A N D I R I L I Y O R U Z
Evet
Hayır
hergün ŞEHİT HABERİ HERGÜN zam iş DESEN O yok ALLAHA EMANET tutturmuşlar barış da barış altımız oyuluyor biz şimdiye kadar hep olduğu gibi K A N D I R I L I Y O R U Z
güzel bir paylaşım ve yaşamda hedef olmazsa umut olmaz muhakkak ki hedefler ve umutlar var olmalıki isteklerimiz olsun.Temennim daha kaliteli yaşam ve daha sağlıklı mutlu yıl olur ihşallah
insanları yaşatan umutlarıdır umutlar tükenirse insanda tükenir bu yüzden en olmadık zamanlarda bile umudumuzu kaybetmemek gerekir 2016 yılının,ın sağlık mutluluk huzur getirmesini dilerim
paylaşmak güzeldir
olacak oğlak bokundan belli olur sözü, 2015 yılında malesef ülkemize cuk oturdu.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Arkadaşlar ümitlerinizi kesmeyin Allah büyüktür 2016 herkese hayırlar getirsin.
2016 yılı herkese hayırlı olsun
ALLAH ı verdiği her nefese şükürler olsun
Ekonomik ve vs . şeyler için umutsuzluk içimizi kaplamış.
Ben de uydu dünyasından umutsuzum . Artık paketler kendi makineleri ile kartlarını eşleştirerek yayına gitmeyi sürdürüyor . Yakın tarihte geçecek olan sky almanya. Pay Tv de devreye girerse artık şifre çözümüne de veda edecek gibiyiz.
nasil yükleyecegim yardim lütfen
Güzel huzurlu bir yıl diliyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri