REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 2016 Yılından Umutlumusunuz?

Katılımcı sayısı
501. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

248 49.50%
  • Hayır

253 50.50%
46 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2016 Yılından Umutlumusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2016 yılına ilk gecesinde %35 zamla girdim bagkur 420 tl ilken 570 tl olmuş ben nasıl umut bekleyebilirim ki küçük esnaf resmen bitti ev kirası öder gibi ssk primi öduyoruz benim hiç birşeyden umudum yok kalmadı malesef dogudaki terör dahada azgın hale geldi çözüm bulunmuyor estirip gürleniyor sadece
    Bende yeni gördüm bağkur 520 tl olmuş emekliye 100 tl zam yaptılar yandaş medya 7/24 haber yaptı, halbuki parayı çalışana ödetiyorlar ,onuda söyleyin. Bu taraftan herşeye de yağmur gibi zam var sesleri çıkmıyor.Belkide hak ediyoruz. bir hadisi şerifte(nasıl yaşarsanız öyle idare olursunuz) diyor, birazda empati yapsak ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende yeni gördüm bağkur 520 tl olmuş emekliye 100 tl zam yaptılar yandaş medya 7/24 haber yaptı, halbuki parayı çalışana ödetiyorlar ,onuda söyleyin. Bu taraftan herşeye de yağmur gibi zam var sesleri çıkmıyor.Belkide hak ediyoruz. bir hadisi şerifte(nasıl yaşarsanız öyle idare olursunuz) diyor, birazda empati yapsak ...
    % 30 bagkur primlerine gelen zamdan milletin haberi yok sanırım ay sonuna dogru kavga gürültü kopar sonra alısız problem yok bu devran böyle gelmiş böyle gider asgari ücreti 1300 tl yap % 30 sgk olarak kendinede pay cıkar böyle yağma nereden görülmüş anlamadım

Yeni bagkur primleri

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Editor tarafından (07-01-2016 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icon21

[QUOTE=Editör;815108]% 30 bagkur primlerine gelen zamdan milletin haberi yok sanırım ay sonuna dogru kavga gürültü kopar sonra alısız problem yok bu devran böyle gelmiş böyle gider asgari ücreti 1300 tl yap % 30 sgk olarak kendinede pay cıkar böyle yağma nereden görülmüş anlamadım

Valla bende siz yazdığınızda gördüm inanamadım, bir bakayım dedim 568tl olmuş,yani insaf biraz.hani bir söz vardır. vur abalıya vurdukça tozar. kalın sağlıcakla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri