umut dolu dunyada umutsuzca yasıyorum
Evet
Hayır
umut dolu dunyada umutsuzca yasıyorum
hiç umutlu değilim hergun bir sürü olaylar sirsilesi ülke gundeminde savaş cıktı cıkacak umutlu değilim malesef
Bende yeni gördüm bağkur 520 tl olmuş emekliye 100 tl zam yaptılar yandaş medya 7/24 haber yaptı, halbuki parayı çalışana ödetiyorlar ,onuda söyleyin. Bu taraftan herşeye de yağmur gibi zam var sesleri çıkmıyor.Belkide hak ediyoruz. bir hadisi şerifte(nasıl yaşarsanız öyle idare olursunuz) diyor, birazda empati yapsak ...
% 30 bagkur primlerine gelen zamdan milletin haberi yok sanırım ay sonuna dogru kavga gürültü kopar sonra alısız problem yok bu devran böyle gelmiş böyle gider asgari ücreti 1300 tl yap % 30 sgk olarak kendinede pay cıkar böyle yağma nereden görülmüş anlamadım
Yeni bagkur primleri
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu Editor tarafından (07-01-2016 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.
umutsuz hayat
Her geçen sene daha kötü olacak.yani 2017 2016 dan daha kötü olacak.Pemgamber sözüdür ve yalan olamaz.
[QUOTE=Editör;815108]% 30 bagkur primlerine gelen zamdan milletin haberi yok sanırım ay sonuna dogru kavga gürültü kopar sonra alısız problem yok bu devran böyle gelmiş böyle gider asgari ücreti 1300 tl yap % 30 sgk olarak kendinede pay cıkar böyle yağma nereden görülmüş anlamadım
Valla bende siz yazdığınızda gördüm inanamadım, bir bakayım dedim568tl olmuş,yani insaf biraz.hani bir söz vardır. vur abalıya vurdukça tozar. kalın sağlıcakla
Sampiyon olursak evet![]()
umut etmek ama neye???? olmayan şeye umut edilmez.... umut etmek bile paraya dökülmüş durumda yılbaşında piyongo bileti alanlar bile umutlanamadılar nerde ise tüm ikramiye aynı bölgeye düştü ülkemizde umutlanmak bile hayal oldu işsiz türk gençlikliği çareyi yasa dışı yollar ile ülkeye sokulan uyuşturucuya boğulmuş iken var olan işci alımını SURİYELİLER parsellemiş durumda hemde nerde ise bedava çalışıyorken hangi umut rüzgarları 2016 ya doğru esecek oda tam bir muamma adamın birinin borcu var ödeyemiyor alacaklı hergün parasını istiyormuş borçlu parasını isteyene çok yakında tüm borcumu sana ödeyeceğim demiş hemde fazlası ile .... alacaklı nasıl diye sormuş???
Şu kaşı tepeye yonca ektim AYVAZ ağanın koyunları buradan geçecek oraya dikenli tel germiştim koyunların yünlerini toplayıp satıp senin borcunu ödeyeceğim demiş .... şimdi türk halkının umudu koyun yünü toplayıp satacak garibanınki kadar bile kalmadı saygılarımla![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri