Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: FÝLBOX Sinyal Seviyesi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart FÝLBOX Sinyal Seviyesi?

Arkadaþlar daha yeni filbox modül aldým modülü aktifleþtirdim ama kanallardaki sinyal seviyesi çok düþük. Antenimin ayarý tam en ince ayarý bile yaptýðým halde Sinema tv kanallarýnýn sinyal seviyesi yerlerde saðlýklý yayýn alamýyorum. Bu sinyal sizlerde nasýl yazarsanýz sevinirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýyi akþamlar üstad,

Öncelikle modülünüz hayýrlý olsun, ricanýzý görünce kanalý inceledim bende.
    Kalite: %86, donma veya kýrýlma yok yayýnda.

Kullandýðým LNB 0.3 Db.Acaba LNB'nizin Db deðeri nedir Üstad?
    Hayat, Paylaþtýkça Güzel!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

11775 V 27500 sinyal: % 81
    11807 V 8000 sinyal:%90

90 lýk ofset anten kullanýyorum...
    Konu cayna tarafýndan (31-10-2015 Saat 22:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar daha yeni filbox modül aldým modülü aktifleþtirdim ama kanallardaki sinyal seviyesi çok düþük. Antenimin ayarý tam en ince ayarý bile yaptýðým halde Sinema tv kanallarýnýn sinyal seviyesi yerlerde saðlýklý yayýn alamýyorum. Bu sinyal sizlerde nasýl yazarsanýz sevinirim.
    öncelikle hayýrlý olsun ilk aldýðým zaman bendede ayný sýkýntý olmuþtu müþteri hizmetlerini arayýn sinyal ayarý versinler düzelir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý casbeko Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýyi akþamlar üstad,

Öncelikle modülünüz hayýrlý olsun, ricanýzý görünce kanalý inceledim bende.
    Kalite: %86, donma veya kýrýlma yok yayýnda.

Kullandýðým LNB 0.3 Db.Acaba LNB'nizin Db deðeri nedir Üstad?
    Bendeki LNB deðeride 0.3 Sinyal seviyesini kontrrol ettiðiniz için teþekkür ederim.

Alýntý cayna Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    11775 V 27500 sinyal: % 81
    11807 V 8000 sinyal:%90

90 lýk ofset anten kullanýyorum...
    Bu 2 frekansta bende sinyal %90 ama kalite %28 lerde sýkýntý var bende.

Alýntý beaverss Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    öncelikle hayýrlý olsun ilk aldýðým zaman bendede ayný sýkýntý olmuþtu müþteri hizmetlerini arayýn sinyal ayarý versinler düzelir..

Az önce MH aradým Sinema TV kanalýndayken ince ayar yapmamý istedi sorunun düzeleceðini belirttiler. Çanak çatýda yarýn çýkýp yine bakacam ayarýna.

Hepinize teþekkür ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yayýn varken yuzde 100 sinal seviyesi oldugu halde, bazen sinyal tamamen gidiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Dost yeni kanallarýnýz hayýrlý olsun!...Yeniyýla girerken Tv yi zenginleþtirmek istemiþsinz...Bende ayný düþüncedeyim.Sakýncasý yoksa modülün ederi ne?..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

N11den modulun bana maliyeti 12 aylik 84tl oldu
    3 kampanyayi combo yapip aldim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kanallar güzel güzelde þu sinyal olayýna bir el atsalar on numara olacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar sinyal kalitesi önmeli kalite düþük sinyal seviyesi 80 olur ama kalite düþük olur çatýrdý yapar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri