Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: şifreli ***** kanallar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart şifreli ***** kanallar

arkadaşlar lütfen yanlış yorumlanmasın.günaşırı,2,3,5 neyse ara ara bu kanalların keyleri veriliyor aramızda paylaşıyoruz kanalları seyrediyoruz güzel bir olay herkesi kutluyor ve saygı gösteriyorum ama benim çözemediğim ise şu.Bu kanalların şifrelerini kırıp yayınlayan hackerlar varsa şimdi neden kırıp yayınlayamıyolar,yok kardeşim kırmak hikaye kanallar keyleri kendileri veriyorlar diyen varsa o zaman da neden *** verip açıyolar kanalları madem reklam yada başka sebeble yayınlatıyolarsa keyle açılabileceği o kısıtlı süre içinde şifresiz(fta)e neden geçmiyorlar da yok *** aratıp cihaza girdim giremedim yetiştim yetişemedim adamı sıkıntıya sokuyorlar.Gelde çık işin içinden kafayı yedik ya :v6cry:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısın arkadaşım bu iş sıkıntı vriyor hesaplı aldut kart mı bulsak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

egerki adı geçen kanalları şifresiz olarak verilse o zaman bir cazibesi kalmaz...Bu şekilde çözüldü açdı gitti geldi gibi şifrelerle oynayarak devamlı gündemde olmaktadırlar...

Bu şekilde yaptıklarından bunu kaçak biz gibi keyle vs ugraşanları bıktırıp abone yaparak kişileri kurtarmaktadır..

buda bezdirme takdigi..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki mulvision kanallara mesela üye olmak istesek bunun kartını v.s. nereden alacağız Türkiyede varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeterkı sız ısteyın olur zaten

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(peki mulvision kanallara mesela üye olmak istesek bunun kartını v.s. nereden alacağız Türkiyede varmı)

Türkiyeden abone olamıyoruz bildiğim kadarı ile. Ama bir bilen varsa ben de abone olmak isterim. Sağolun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki reklam kokan hareketler bunlar dostum.Adamlar istemese kimse kıramaz bunları.Müşteri kitleleri düşünce veya müşteri çekmek anacıyla yapıyorlar bunları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elbette reklam için açılıyor. Şifrelerinin kırıldıkları falan da yok. hatırlarsanız Kanal 1 televizyonu dünya kupasını yayınlarken Ermenistan'ın şikayeti üzerine şifreli maç yayınına başlamış ama el altından şifresini herkese göstermişti. ***** kanallar reklam için FTA yayın yoluna başvuramıyorlar. Çünkü Avrupa yayın sözleşmesine göre bu şekilde yayın yapmaları yasak. Bunun yerine şifrelerini kısa süreliğine deşifre edip manzara-i umumiye uyguluyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar merak etmeyin şifreler reklam amaçlı değiller. yakında 1 aylık şifreler elimizde olur. şifreleme sistemleri şu an çözülüyor.

yakında elinizde. dávanie" e saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı skdigitals Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar merak etmeyin şifreler reklam amaçlı değiller. yakında 1 aylık şifreler elimizde olur. şifreleme sistemleri şu an çözülüyor.

yakında elinizde. dávanie" e saygılar
    Yalancının nenesi ölsün mü?
    Saygılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri