BANA ÖYLE BÝR SEVGÝ VER KÝ sonsuz bir hazine gibi bitmesin,çoðalsýn daha da sevdikçe,doldursun sarsýn çevremi.Düþmanlarýmý da sevebileyim.
BANA ÖYLE BÝR DUYGU VER KÝ ne zaman ve hangi ülkede olursa olsun,insanlarýn dertleriyle üzülebileyim,mutluluklarýyla gülebileyim.
BANA ÖYLE SAÐLIK VER KÝ düþünebileyim,konuþabileyim
BANA ÖYLE BÝLGÝ VER KÝ bildikçe bilmediðimi anlayayaým.
BANA ÖYLE BÝR ERDEM VER Ki ibadet bileyim iyilik etmeyi ve sevinçten buðulanmýþ gözlerle, teþekkür edenlere:'bir þey yapmadým ,anýmsamýyorum'diyebileyim.
BANA ÖYLE BÝR GÜÇ VER KÝ herkesten daha çok çalýþabileyim.tutsak düþmeyeyim doðanýn koþullarýna.eþim ve cocuklarýmý da mutlu et ki mutluluðu baþkalarýna da götürebileyim.
BANA ÖYLE BÝR RUH VER Ki caný yanar ,tutuþur,amaçsýz býrakma dünyada.hep ulaþmak istediðim hedefe doðru koþabileyim.
BANA ÖYLE BÝR YETENEK VER KÝ iyi eþ baba,anne,iyi komþu,iyi arkadaþ,iyi vatandaþ olabileyim.
BANA ÖYLE BÝR SABIR VER KÝ sukünetin büyük kuvvet olduðunu bulayým,durabileyim,sorabileyim,düþünebileyim.
BANA ÖYLE BÝR GÖNÜL VER Ki bir kuruluþun tepe noktasýndaki yetkili olsam bile''oradaki iþiniz nedir?'' diye soranlara,''memurum''diyebileyim.
günlük yaþamýmda ''ben''yerine,daha çok''sen'' sözcüðünü kullanabileyim.
mutlu olanlara mutsuzluðumdan,mutsuz olanlara mutluluðumdan söz etmeyeyim.
BANA ÖYLE BÝR ÝRADE VER KÝ birgün yenilip içimdeki þeytanýn kurallarýna doðru yönelirsem; bu bir düþünce ise düþüncemi,bu bir adým ise ayaðýmý,bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim.
BANA ÖYLE BÝR ALIÞKANLIK VER KÝ her gece bir an olsun yorganýmý baþýma çekip kendimi eleþtirebileyim.
BANA ÖYLE BÝR UMUT VER KÝ bugüne kadar yapmýþ olduðum hatalar için karamsarlýða düþmeyeyim.herþeyden aklanmýþ olarak yaþama yeniden baþlamak üzere baðýþlanabileceðimi bileyim.
BANA ÖYLE BÝR ANLAYIÞ VERKÝ düþünebildiðim,yargýlayabildiði m,inandýðým,kahrolduðum,varolduðum þu anda bu sözleri söyleyebildiðim için þükredebileyim.
BÜTÜN BU BAÐLARIM YAÞAMIMLA ÝLGÝLÝ OLANLARDIR.ÖLÜMÜMÜN NEREDE NE ZAMAN
VE NASIL OLACAÐINI BÝLEMEM.
yalnýz; BANA ÖYLE BÝR TALÝH VER KÝ yýllar sonra beni hatýrlayanlar ''herkese iyilik eden,tüm insanlarý seven,o düzeyde de sevilen bir kiþiydi'' diye konuþsunlar ve ben de huzur içinde olabileyim..

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri