Koç Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Mustafa Koç, spor yaptýðý sýrada geçirdiði kalp krizi nedeniyle hayatýný kaybetti.
![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Koç Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Mustafa Koç, spor yaptýðý sýrada geçirdiði kalp krizi nedeniyle hayatýný kaybetti.
![]()
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Koç Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Mustafa Koç'un sevk edildiði Vehbi Koç Vakfý Amerikan Hastanesi'nde hayatýný kaybettiði bildirildi
Amerikan Hastanesi Baþhekimi yaptýðý açýklamada, "Sayýn Mustafa Koç’u hem Beykoz Devlet hastanesinde hem de Amerika hastanesinde doktorlarýn tüm müdahalelerine raðmen kaybettik, hepimizin baþý saðolsun" dedi.
Koç Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Mustafa Koç (56) spor yaptýðý sýrada kalp krizi geçirdi. Koç'a ilk müdahaleyi korumasý ve spor hocasý yaptý. Ünlü iþ adamý ilk olarak Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldýrýldý. Ünlü iþadamýna 40 dakika boyunca yeniden canlandýrma müdahalesi yapýldý.
MUSTAFA KOÇ AMERÝKAN HASTANESÝ'NE GETÝRÝLDÝ
Sabah 09.27’de Koç Grubu’na baðlý AW139 tipi helikopter Sabiha Gökçen Havalimaný’ndan havalandý. Beykoz Devlet Hastenesi heliportuna inen TC-HVK tescilli helikopter, buradan Mustafa Koç’u alarak Niþantaþý’nda bulunan Amerikan Hastanesi’ne uçtu. Helikopter saat 10.38’de hastanenin çatýsýnda bulunan heliporta indi.
AMERÝKAN HASTANESÝ:
Mustafa Koç’un saðlýk durumuyla ilgili Amerikan Hastanesi’nde doktorlar tarafýndan basýn açýklamasý yapýldý.
Açýklamada þöyle denildi: "Sayýn Mustafa Koç’u hem Beykoz Devlet Hastanesi’nde hem de Amerikan Hastanesi’nde doktorlarýn tüm müdahalelerine raðmen evinde geçirdiði kalp krizi sonucu kaybettik. Hepimizin baþý saðolusun. Söyleyeceðim tek kelime bu. Spekülasyonlara cevap vermek istemiyorum. Söylediðim tek net þey þu: Evinde geçirdiði kalp krizi sonucu maalasef buraya da getirmemize raðmen kendisini kalp krizi sonucu kaybettik. Sabah 7 sularýnda olay oldu. Yaklaþýk 4 saat müdahale edildi. Hepimizin baþý saðolusun. Yaklaþýk yarým saat önce.."
SPOR YAPARKEN KRÝZ GEÇÝRDÝ...
Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Baþkaný, iþadamý Mustafa Koç'un saðlýk durumuyla ilgili Beykoz Devlet Hastanesi'nden ilk açýklama gelmiþ, ilk müdahaleyi korumasý ve spor hocasýnýn yaptýðý belirtilmiþti.
Beykoz Devlet Hastanesi Baþhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoðdu tarafýndan yapýlan yazýlý açýklamada þöyle denilmiþti: “Sayýn Mustafa Koç, sabah spor esnasýnda fenalaþýp düþmesi üzerine spor hocasý ve yakýn korumasý tarafýndan ilk yardým desteði almaya baþlamýþ. Acil 112 ekibi çaðrýlmýþ. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi aciline saat 08.10'da ulaþtýrýlmýþtýr. Hasta ilk geldiðinde siyanoze, asistoli halinde idi, acilen entübe edilerek resistasyon baþlandý. 1 saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte kalp akciðer pompasýna baðlanarak, saat 10.10'da hastanemiz acilinden helikopterle Amerikan Hastanesi'ne nakli, saðlanmýþtýr”
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
ALLAH rahmet eylesin günahlarýný affetsin geride kalanlara metanet versin
ALLAH rahmet eylesin
Türkiye deðerli bir iþ adamýný ve insanýný kaybetti Allah rahmet eylesin Ailesine sabýrlar dilerim,mekaný cennet olsun.
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Baðýmsýzlýðý
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
Mekaný Cennet, Ruhu Þad Olsun. Türkiye'nin Deðer ve Kýymet Bilen, Birçok Ýnsana Ekmek Kapýsý Açan Nadir Aile'nin Nadir Evladýydý. Allah Rahmet Eylesin.
ALLAH rahmet eylesin
Degerli bir iþ adamýydý fazla saða sola karýþmayan allah mekanýný cennet etsin
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri