Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: SupersatForum vBulletin Version Yükseltmesi Yapılmıştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin_42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar hocam. öncelikle hayırlı olsun diliyorum. fakat ben şöyle bir sorunla karşılaşıyorum siteye ilk girişte site sertfikası güvenliksiz gibi bir yazı geliyor ve PC yi kilitliyor konuya pek vakıf olmadığım için sebebini tam olarak bilemedim ama yıllardır supersatforum u yakından takip eden birisi olarak ilkdefa başıma geldi sorun büyük ihtimalle benin pc de çünki başka hiç bir arkadaş sorun belirtmemiş çözümü konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.selamlar-saygılar...bu notu size yazmak içinde baya bir uğraştım zorda olsa size ulaştım.
    Nezaman oldu bu sorun dün falan mı ayrıca biz SSL kullanmıyoruz (guvenlik sertifikası) dememesi gerekli
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumu daha etkin,daha kullanışlı,güzel ve hızlı bir platforma çevirme çabanızı takdir ve şükranlarımla karşılıyorum..Ellerinize sağlık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nezaman oldu bu sorun dün falan mı ayrıca biz SSL kullanmıyoruz (guvenlik sertifikası) dememesi gerekli
    üstadım 3 gün kadar oldu bu sorun oluşalı fakat şunu keşfettim sanırım EXPLORER da oluyor çünki şimdi geogleCROME de denedim o sorun yok buradan siteye ulaşacaz alakanıza teşekkür ederim.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin_42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstadım 3 gün kadar oldu bu sorun oluşalı fakat şunu keşfettim sanırım EXPLORER da oluyor çünki şimdi geogleCROME de denedim o sorun yok buradan siteye ulaşacaz alakanıza teşekkür ederim.saygılar.
    Hocam internet explorer tarih oldu o tarayıcı gibi hantal bir tarayıcı yok zaten ya firefox ya chroma kullanın
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri