sahin_42 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
selamlar hocam. öncelikle hayırlı olsun diliyorum. fakat ben şöyle bir sorunla karşılaşıyorum siteye ilk girişte site sertfikası güvenliksiz gibi bir yazı geliyor ve PC yi kilitliyor konuya pek vakıf olmadığım için sebebini tam olarak bilemedim ama yıllardır supersatforum u yakından takip eden birisi olarak ilkdefa başıma geldi sorun büyük ihtimalle benin pc de çünki başka hiç bir arkadaş sorun belirtmemiş çözümü konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.selamlar-saygılar...bu notu size yazmak içinde baya bir uğraştım zorda olsa size ulaştım.
Nezaman oldu bu sorun dün falan mı ayrıca biz SSL kullanmıyoruz (guvenlik sertifikası) dememesi gerekli
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Nezaman oldu bu sorun dün falan mı ayrıca biz SSL kullanmıyoruz (guvenlik sertifikası) dememesi gerekli
üstadım 3 gün kadar oldu bu sorun oluşalı fakat şunu keşfettim sanırım EXPLORER da oluyor çünki şimdi geogleCROME de denedim o sorun yok buradan siteye ulaşacaz alakanıza teşekkür ederim.saygılar.
sahin_42 Nickli Üyeden Alıntı
üstadım 3 gün kadar oldu bu sorun oluşalı fakat şunu keşfettim sanırım EXPLORER da oluyor çünki şimdi geogleCROME de denedim o sorun yok buradan siteye ulaşacaz alakanıza teşekkür ederim.saygılar.
Hocam internet explorer tarih oldu o tarayıcı gibi hantal bir tarayıcı yok zaten ya firefox ya chroma kullanın
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Yer imleri