Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arasý

Konu: SupersatForum vBulletin Version Yükseltmesi Yapýlmýþtýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sahin_42 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selamlar hocam. öncelikle hayýrlý olsun diliyorum. fakat ben þöyle bir sorunla karþýlaþýyorum siteye ilk giriþte site sertfikasý güvenliksiz gibi bir yazý geliyor ve PC yi kilitliyor konuya pek vakýf olmadýðým için sebebini tam olarak bilemedim ama yýllardýr supersatforum u yakýndan takip eden birisi olarak ilkdefa baþýma geldi sorun büyük ihtimalle benin pc de çünki baþka hiç bir arkadaþ sorun belirtmemiþ çözümü konusunda yardýmcý olabilirseniz sevinirim.selamlar-saygýlar...bu notu size yazmak içinde baya bir uðraþtým zorda olsa size ulaþtým.
    Nezaman oldu bu sorun dün falan mý ayrýca biz SSL kullanmýyoruz (guvenlik sertifikasý) dememesi gerekli
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forumu daha etkin,daha kullanýþlý,güzel ve hýzlý bir platforma çevirme çabanýzý takdir ve þükranlarýmla karþýlýyorum..Ellerinize saðlýk..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Nezaman oldu bu sorun dün falan mý ayrýca biz SSL kullanmýyoruz (guvenlik sertifikasý) dememesi gerekli
    üstadým 3 gün kadar oldu bu sorun oluþalý fakat þunu keþfettim sanýrým EXPLORER da oluyor çünki þimdi geogleCROME de denedim o sorun yok buradan siteye ulaþacaz alakanýza teþekkür ederim.saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sahin_42 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    üstadým 3 gün kadar oldu bu sorun oluþalý fakat þunu keþfettim sanýrým EXPLORER da oluyor çünki þimdi geogleCROME de denedim o sorun yok buradan siteye ulaþacaz alakanýza teþekkür ederim.saygýlar.
    Hocam internet explorer tarih oldu o tarayýcý gibi hantal bir tarayýcý yok zaten ya firefox ya chroma kullanýn
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri