Supersatforum stabil vbulletin versiyonun en üst seviyesi vBulletin Version 3.8.10 Beta 1 sürümüne geçmiþtir. kýsa süreli sitemizde kapanma yaþanmýþtýr bu durum nedeniyle þu anda guven içersinde tekrar forum hizmete sokulmuþtur
Herkese hayýrlý olsun
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Supersatforum stabil vbulletin versiyonun en üst seviyesi vBulletin Version 3.8.10 Beta 1 sürümüne geçmiþtir. kýsa süreli sitemizde kapanma yaþanmýþtýr bu durum nedeniyle þu anda guven içersinde tekrar forum hizmete sokulmuþtur
Herkese hayýrlý olsun
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
forum adýna hayýrlý olsun![]()
paylaþmak güzeldir
Hayýrlý olsun bol paylaþýmlar
Elinize saðlýk üstad.
hayirli ugurlu olsun cümlemize
hayýrlý uðurlu olsun..
Hayýrlý olsun
selamlar hocam. öncelikle hayýrlý olsun diliyorum. fakat ben þöyle bir sorunla karþýlaþýyorum siteye ilk giriþte site sertfikasý güvenliksiz gibi bir yazý geliyor ve PC yi kilitliyor konuya pek vakýf olmadýðým için sebebini tam olarak bilemedim ama yýllardýr supersatforum u yakýndan takip eden birisi olarak ilkdefa baþýma geldi sorun büyük ihtimalle benin pc de çünki baþka hiç bir arkadaþ sorun belirtmemiþ çözümü konusunda yardýmcý olabilirseniz sevinirim.selamlar-saygýlar...bu notu size yazmak içinde baya bir uðraþtým zorda olsa size ulaþtým.
Forumu daha etkin,daha kullanýþlý,güzel ve hýzlý bir platforma çevirme çabanýzý takdir ve þükranlarýmla karþýlýyorum..Ellerinize saðlýk..![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri