Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: SupersatForum vBulletin Version Yükseltmesi Yapýlmýþtýr

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fun 001 SupersatForum vBulletin Version Yükseltmesi Yapýlmýþtýr

Supersatforum stabil vbulletin versiyonun en üst seviyesi vBulletin Version 3.8.10 Beta 1 sürümüne geçmiþtir. kýsa süreli sitemizde kapanma yaþanmýþtýr bu durum nedeniyle þu anda guven içersinde tekrar forum hizmete sokulmuþtur

Herkese hayýrlý olsun
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forum adýna hayýrlý olsun
    paylaþmak güzeldir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý olsun bol paylaþýmlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Elinize saðlýk üstad.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayirli ugurlu olsun cümlemize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý uðurlu olsun..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selamlar hocam. öncelikle hayýrlý olsun diliyorum. fakat ben þöyle bir sorunla karþýlaþýyorum siteye ilk giriþte site sertfikasý güvenliksiz gibi bir yazý geliyor ve PC yi kilitliyor konuya pek vakýf olmadýðým için sebebini tam olarak bilemedim ama yýllardýr supersatforum u yakýndan takip eden birisi olarak ilkdefa baþýma geldi sorun büyük ihtimalle benin pc de çünki baþka hiç bir arkadaþ sorun belirtmemiþ çözümü konusunda yardýmcý olabilirseniz sevinirim.selamlar-saygýlar...bu notu size yazmak içinde baya bir uðraþtým zorda olsa size ulaþtým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sahin_42 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selamlar hocam. öncelikle hayýrlý olsun diliyorum. fakat ben þöyle bir sorunla karþýlaþýyorum siteye ilk giriþte site sertfikasý güvenliksiz gibi bir yazý geliyor ve PC yi kilitliyor konuya pek vakýf olmadýðým için sebebini tam olarak bilemedim ama yýllardýr supersatforum u yakýndan takip eden birisi olarak ilkdefa baþýma geldi sorun büyük ihtimalle benin pc de çünki baþka hiç bir arkadaþ sorun belirtmemiþ çözümü konusunda yardýmcý olabilirseniz sevinirim.selamlar-saygýlar...bu notu size yazmak içinde baya bir uðraþtým zorda olsa size ulaþtým.
    Nezaman oldu bu sorun dün falan mý ayrýca biz SSL kullanmýyoruz (guvenlik sertifikasý) dememesi gerekli
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forumu daha etkin,daha kullanýþlý,güzel ve hýzlý bir platforma çevirme çabanýzý takdir ve þükranlarýmla karþýlýyorum..Ellerinize saðlýk..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri