Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: VESTEL DAHİLİ UYDU ALICILARINDA TKGS FREKANSI

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart VESTEL DAHİLİ UYDU ALICILARINDA TKGS FREKANSI

ARKADAŞLAR BENİM DAHİLİ UYDU ALICILI VESTEL 3D SMART 32PH8075 32'' LED TV VAR ACABA BU TV NİN TKGS FREKANSI NEDİR BİLEN VARMI BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ AYRICA BU MODELİN HOTBİRD ŞİFRELİ KANALLARINI AÇMA YÖNTEMİ VARMI ACİL YARDIM BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abdülhamit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADAŞLAR BENİM DAHİLİ UYDU ALICILI VESTEL 3D SMART 32PH8075 32'' LED TV VAR ACABA BU TV NİN TKGS FREKANSI NEDİR BİLEN VARMI BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ AYRICA BU MODELİN HOTBİRD ŞİFRELİ KANALLARINI AÇMA YÖNTEMİ VARMI ACİL YARDIM BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM
    TKGS Şebeke arama modu var mı tv de ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TKGS özelliği yoksa frekansı bilmenizin bir anlamıda yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyla alakalı değilde bu phlips led tvlerde uydu aratmak ve kanal sıralaması ne kadar kıl ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kanal taşıma olarak philipsler maalesef çok kötü. hatta yanlış hatırlamıyorsam birden 5 kanaldan fazla taşıyamıyorsun. 5 kanal taşıyacak hafızaya alması içinde menüden çıkış. sonra yine 5 kanal saçmalık.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abdülhamit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tkgs yoksa şebeke arama açık yapın aratın. bu frekans üzerinde arama yaptırısanız kanalların hepsi gelir. ama karışık gelecek siz sonradan taşımak zorundasınız.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12423 Di*** 27500 8181
    12423 Yatay 30000 8181
    12458 Di*** 30000 8181
    12559 Di*** 27500 8181
    11747 Yatay 27500 8181

frekanslar bunlar bu şekilde sırala

8. 09-10-2016, 16:31

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri