Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Sanalpazardan ürün satmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sanalpazardan ürün satmayın

Arkadaşlar sattgım iki adet ürünüm onay verilmesine karşılık parası bir haftadır hesabıma yatmıyor bazı yerde de okuduguma göre 25-30 gün olmuş alamayan kişiler varmış bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O siteye kayyum atamışlardı diye biliyorum gold ve hızlı al da dahil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet site benide 18 TL için 1 ay paramı kullandı yeni hesabına yansıdı param tam bir ay surdu iadem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kayserili_ibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar sattgım iki adet ürünüm onay verilmesine karşılık parası bir haftadır hesabıma yatmıyor bazı yerde de okuduguma göre 25-30 gün olmuş alamayan kişiler varmış bilginize
    paylaşım güzel hiç olmazsa bilgimiz oldu kazıklanmayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanal pazardan 3tane cep telefonu aldım bende ama artık işim olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pek beyenmiyorum sanalpazarı ana sayfa vitrininde ürünlerimiz çıksın dedik yok dedi adamlar sanki yasaklı birşey satıyormuşuz gibi... bende tüm satış ürünlerimi başka sitelere kaydırdım doğal olarak....sonrada insanlara bilgilendirme mesajı atmışlar şukadar kullanıcı ayrıldı diye...anket göndermişler ne öneririsiniz diye....geçti artık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu sanalpazar üyeliğimi iyikide 1,5 sene önce iptal ettirmişim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Halen paramı yatırmadılar adamların müşteri temsilcisi bile yok nasıl bir anlayış tarzıysa herşey mesaj yoluyla şu paramı bir alayım saniye bile beklemeyecegim üyeligimi iptal için bir ürünüme tam 13 gün oldu diger bir ürünüme ise 10 gün oldu sattıgım kişiler onay vereli ben ürünlerimden oldum tam bir dolandırıcı site olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaydını sildirice bile sistemde tc niz kayıtlı kalıyor bilginiz olsun istedim bende

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri