Arkadaşlar sattgım iki adet ürünüm onay verilmesine karşılık parası bir haftadır hesabıma yatmıyor bazı yerde de okuduguma göre 25-30 gün olmuş alamayan kişiler varmış bilginize
Teşekkur: 0
Arkadaşlar sattgım iki adet ürünüm onay verilmesine karşılık parası bir haftadır hesabıma yatmıyor bazı yerde de okuduguma göre 25-30 gün olmuş alamayan kişiler varmış bilginize
O siteye kayyum atamışlardı diye biliyorum gold ve hızlı al da dahil
Evet site benide 18 TL için 1 ay paramı kullandı yeni hesabına yansıdı param tam bir ay surdu iadem
sanal pazardan 3tane cep telefonu aldım bende ama artık işim olmaz
pek beyenmiyorum sanalpazarı ana sayfa vitrininde ürünlerimiz çıksın dedik yok dedi adamlar sanki yasaklı birşey satıyormuşuz gibi... bende tüm satış ürünlerimi başka sitelere kaydırdım doğal olarak....sonrada insanlara bilgilendirme mesajı atmışlar şukadar kullanıcı ayrıldı diye...anket göndermişler ne öneririsiniz diye....geçti artık....
Bu sanalpazar üyeliğimi iyikide 1,5 sene önce iptal ettirmişim.
Halen paramı yatırmadılar adamların müşteri temsilcisi bile yok nasıl bir anlayış tarzıysa herşey mesaj yoluyla şu paramı bir alayım saniye bile beklemeyecegim üyeligimi iptal için bir ürünüme tam 13 gün oldu diger bir ürünüme ise 10 gün oldu sattıgım kişiler onay vereli ben ürünlerimden oldum tam bir dolandırıcı site olmuş
kaydını sildirice bile sistemde tc niz kayıtlı kalıyor bilginiz olsun istedim bende
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri