Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Sanalpazardan ürün satmayýn

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sanalpazardan ürün satmayýn

Arkadaþlar sattgým iki adet ürünüm onay verilmesine karþýlýk parasý bir haftadýr hesabýma yatmýyor bazý yerde de okuduguma göre 25-30 gün olmuþ alamayan kiþiler varmýþ bilginize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

O siteye kayyum atamýþlardý diye biliyorum gold ve hýzlý al da dahil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet site benide 18 TL için 1 ay paramý kullandý yeni hesabýna yansýdý param tam bir ay surdu iadem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kayserili_ibo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar sattgým iki adet ürünüm onay verilmesine karþýlýk parasý bir haftadýr hesabýma yatmýyor bazý yerde de okuduguma göre 25-30 gün olmuþ alamayan kiþiler varmýþ bilginize
    paylaþým güzel hiç olmazsa bilgimiz oldu kazýklanmayýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sanal pazardan 3tane cep telefonu aldým bende ama artýk iþim olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pek beyenmiyorum sanalpazarý ana sayfa vitrininde ürünlerimiz çýksýn dedik yok dedi adamlar sanki yasaklý birþey satýyormuþuz gibi... bende tüm satýþ ürünlerimi baþka sitelere kaydýrdým doðal olarak....sonrada insanlara bilgilendirme mesajý atmýþlar þukadar kullanýcý ayrýldý diye...anket göndermiþler ne öneririsiniz diye....geçti artýk....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu sanalpazar üyeliðimi iyikide 1,5 sene önce iptal ettirmiþim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Halen paramý yatýrmadýlar adamlarýn müþteri temsilcisi bile yok nasýl bir anlayýþ tarzýysa herþey mesaj yoluyla þu paramý bir alayým saniye bile beklemeyecegim üyeligimi iptal için bir ürünüme tam 13 gün oldu diger bir ürünüme ise 10 gün oldu sattýgým kiþiler onay vereli ben ürünlerimden oldum tam bir dolandýrýcý site olmuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaydýný sildirice bile sistemde tc niz kayýtlý kalýyor bilginiz olsun istedim bende

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri