REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: RTÜK İstedi Kaçak Uydu Kanalları Kapatıldı (Kanallar geri geldi)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede cok iyi olmussacma sapan reklamlar vardi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence, rtük tamamen kapatılmalı ve kaldırılmalı. rtüktekileride diyanet işleri aracılığıyla camilere kayyum olarak atanmalı. Neyse dalga geçiyorum tabi ki, yakında rtük kökten kaldırılacak.

LÜTFEN SAÇMA SAPAN SİYÂSİ CEVAPLARLA TARTIŞMA YARATMAYIN BİLİYORUM BU YAZDIKLARIM BAZILARINIZIN ZORUNA GİDECEK AMA LÜTFEN İÇİNİZDEKİLERİ TUALETE BOŞALTIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gereksiz reklam yapan insanları kandırarak ürün satan tüm reklam içerikli kanallar kapatılsın bence....(yok 199 tl phone 5 , yok 159 tl agaç kesim motoru yok bitkisel ilaç iç , yok kremi al kafana sür saç çıkarmassa bacağına sür ):mad2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı numbai Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gereksiz reklam yapan insanları kandırarak ürün satan tüm reklam içerikli kanallar kapatılsın bence....(yok 199 tl phone 5 , yok 159 tl agaç kesim motoru yok bitkisel ilaç iç , yok kremi al kafana sür saç çıkarmassa bacağına sür ):mad2:
    Acaba hangisi daha vahim? Kandirmak isteyenlermi, yada bunlara inananlarmi? Reklam gelince ben zappinge basliyordum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 ci mesaj guncellendi.Kanalların tam listesi 1 ci mesajda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tür angarya kanallar başka hangi uyduda var türkiye gibi ülkelerde veya türkiye gerisinde ki ülkelerde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn korsan televizyonların yayın hayatları tamamen bittimi?...

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 ci mesaj guncellendi.Kanalların tam listesi 1 ci mesajda
    arkadaşım...türksat ve rtük işbirliğiyle uydudan indirilip sinyali kesilen korsan kanalların yayın hayatları tamamen bittimi...uyduya yeniden çıkmaları artık imkansızsa şayet internet üzerinden bile asla yayın yapamazlarmı...yanlış anlamayın sadece merakımdan sordum...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şimşek59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu tür angarya kanallar başka hangi uyduda var türkiye gibi ülkelerde veya türkiye gerisinde ki ülkelerde
    denetim olmassa ceza, kanun uygulanmassa
    herkez başına buyruk hareket ediyor ... bu heryerde böyle sadece kanallar değil....ki hocam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım...türksat ve rtük işbirliğiyle uydudan indirilip sinyali kesilen korsan kanalların yayın hayatları tamamen bittimi...uyduya yeniden çıkmaları artık imkansızsa şayet internet üzerinden bile asla yayın yapamazlarmı...yanlış anlamayın sadece merakımdan sordum...
    Yapamazlar sanırım internetten yayın yapıpta izleyeceginize gidin youtube istediginiz filmin adını yazın izleyin alın size tv kanalı

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri