Bencede cok iyi olmussacma sapan reklamlar vardi
Bencede cok iyi olmussacma sapan reklamlar vardi
Bence, rtük tamamen kapatılmalı ve kaldırılmalı. rtüktekileride diyanet işleri aracılığıyla camilere kayyum olarak atanmalı. Neyse dalga geçiyorum tabi ki, yakında rtük kökten kaldırılacak.
LÜTFEN SAÇMA SAPAN SİYÂSİ CEVAPLARLA TARTIŞMA YARATMAYIN BİLİYORUM BU YAZDIKLARIM BAZILARINIZIN ZORUNA GİDECEK AMA LÜTFEN İÇİNİZDEKİLERİ TUALETE BOŞALTIN.
gereksiz reklam yapan insanları kandırarak ürün satan tüm reklam içerikli kanallar kapatılsın bence....(yok 199 tl phone 5 , yok 159 tl agaç kesim motoru yok bitkisel ilaç iç , yok kremi al kafana sür saç çıkarmassa bacağına sür ):mad2:
1 ci mesaj guncellendi.Kanalların tam listesi 1 ci mesajda
bu tür angarya kanallar başka hangi uyduda var türkiye gibi ülkelerde veya türkiye gerisinde ki ülkelerde
arkadaşım...türksat ve rtük işbirliğiyle uydudan indirilip sinyali kesilen korsan kanalların yayın hayatları tamamen bittimi...uyduya yeniden çıkmaları artık imkansızsa şayet internet üzerinden bile asla yayın yapamazlarmı...yanlış anlamayın sadece merakımdan sordum...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri