REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: herz için yazılım lasım lütfen yardım edermisiniz ustalar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herz için yazılım lasım lütfen yardım edermisiniz ustalar..

herz için yazılım lasım lütfen yardım edermisiniz ustalar bir tane var ama eski galiba birde herz makineme softcam gibi şifre dosyası atabilirmiyim nasıl_?
    şimdiden teşekkürler:.. :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :v6cry: :v6cry: :v6cry:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazının sistem bilgilerimni yazarmısın herzin bazı modelleri amstrad la aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herz hx 9950 dci
    şimdiden teşekkürler..
    saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herz hx 9950 dci
    şimdiden teşekkürler..
    saygılar..
    Çihazın sistem bilgilerini yazmanız gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki nereden balıyoruz cihaz sisteminin bilgilerine_?hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki nereden balıyoruz cihaz sisteminin bilgilerine_?hocam
    Menü+sistem ayarları+yazılım versiyonu burda yazanı yazarsan bunlar gibi yazması gerekiyor.BOOT R3R 1.14:6B5853FE 19AB963E r3r-r3x-r3m gibi cihazın versiyon bölümünde yazar:Buradaki bilgilere göre cihazına yazılım yükleyebilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herz hx 9950 dci
    şimdiden teşekkürler..
    saygılar..
    bu receiver'e amstrad silver line yazılımı uyar hx 9950 2 mb intel flash vardır eğer boot r3r ise r3x e dönüştür versiyonu 1.23 yapmanı öneririm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herz zaten eski Amstrad İzmir bayisidir. İzmir Çankaya da, bit pazarında 20-30 metrekarelik küçük bir dükkandır adına üretim yaptıran. Yazılım beklemek boş bence. İlk uydu aldığımda Amstrad neotion modeli için az gitmemiştim kapılarına. Ama nedense mal gelmiyordu, bol bol hertz gelmeye başlamıştı yeni yeni...

Neyse 30 metrekarelik bir dükkanın markası olan receivera yazılım beklemek yanlış bence.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri