REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türksat Uydusundaki Kaçak Kanalların Kapatılmasını Uygun Buldunuz Mu?

Katılımcı sayısı
519. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

417 80.35%
  • Hayır

102 19.65%
Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon
75 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türksat Uydusundaki Kaçak Kanalların Kapatılmasını Uygun Buldunuz Mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede cok ıyı olmus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaçak kanalların kapatılması çok doğru karar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kaçak kanallara isteseler bir önlem alabilirler demekki birilerinin işine geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugünlerde ücret ödediğimiz kanallarda bile sansür varken ben bu kanalları sırf sansürsüz film yayınladığı için izliyordum.Evet sansürsüz film izlemek için internet var ama işte çoğu zaman işyerinde internet olmadığı için bu kanallar tercih ediliyordu çevremde.Evet dolandırıcı kanallardı evet ama oldukça kaliteli filmler yayınlıyorlardı.Telif vs vermedikleri için tabiki.Bazı arkadaşlarımız yazmış efendim çoğu insanlar mağdur olmuş diye.Akıl var mantık var 1000-2000 TL lik telefonları kim size sadece gelir gider vergisine verir.İşte maalesef insanları o kadar beyinlerini uyutmuşlar ki mantıklı düşünemiyorlar.Kısacası iş bu kanallara gelinceye kadar sabahtan akşama kadar Ulu Önderimiz Atatürk'e hakaret eden Akit TV,saçmasapan evlilik programlarını,magazin programlarını,Acunun programlarını bi yayından kaldırsın da görelim o zaman diyelim ki helal olsun RTÜK diyeyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi oldu kapandigi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kapanması iyi oldu gergedandan ,dinazor hapından , milletin yatak odasına giren haplardan insanları kandıran gıda takvilerinden merdiven altı sağlık ürünlerinden ,hangisi farklı bil 2.500 tl sorundan azda olsa kurtulmuş olmak bence iyi birşey...
    Konu Hikmet™ tarafından (14-02-2016 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence super oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adamlar samanyolu frekansından bile yayın yaptılardı kim getirdi bu kanalları bu uyduya bana gre fazla sürmez tekrar gelirler geçende kapattılardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi olmuş kapatıldığı gereksiz kanallardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kanalları zaten izlemiyordum bazı arkadşlarımız sürekli film oynatıyor diye izliyorlarmış kapatılması bence doğru karar zanedersem buradaki reklamlardan madur olanlarda var
    paylaşmak güzeldir

Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri