bencede cok ıyı olmus
Evet
Hayır
bencede cok ıyı olmus
kaçak kanalların kapatılması çok doğru karar..
Bu kaçak kanallara isteseler bir önlem alabilirler demekki birilerinin işine geliyor
Bugünlerde ücret ödediğimiz kanallarda bile sansür varken ben bu kanalları sırf sansürsüz film yayınladığı için izliyordum.Evet sansürsüz film izlemek için internet var ama işte çoğu zaman işyerinde internet olmadığı için bu kanallar tercih ediliyordu çevremde.Evet dolandırıcı kanallardı evet ama oldukça kaliteli filmler yayınlıyorlardı.Telif vs vermedikleri için tabiki.Bazı arkadaşlarımız yazmış efendim çoğu insanlar mağdur olmuş diye.Akıl var mantık var 1000-2000 TL lik telefonları kim size sadece gelir gider vergisine verir.İşte maalesef insanları o kadar beyinlerini uyutmuşlar ki mantıklı düşünemiyorlar.Kısacası iş bu kanallara gelinceye kadar sabahtan akşama kadar Ulu Önderimiz Atatürk'e hakaret eden Akit TV,saçmasapan evlilik programlarını,magazin programlarını,Acunun programlarını bi yayından kaldırsın da görelim o zaman diyelim ki helal olsun RTÜK diyeyim.
iyi oldu kapandigi
kapanması iyi oldu gergedandan ,dinazor hapından , milletin yatak odasına giren haplardan insanları kandıran gıda takvilerinden merdiven altı sağlık ürünlerinden ,hangisi farklı bil 2.500 tl sorundan azda olsa kurtulmuş olmak bence iyi birşey...![]()
Konu Hikmet™ tarafından (14-02-2016 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.
Bence super oldu
Adamlar samanyolu frekansından bile yayın yaptılardı kim getirdi bu kanalları bu uyduya bana gre fazla sürmez tekrar gelirler geçende kapattılardı
bu kanalları zaten izlemiyordum bazı arkadşlarımız sürekli film oynatıyor diye izliyorlarmış kapatılması bence doğru karar zanedersem buradaki reklamlardan madur olanlarda var
paylaşmak güzeldir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri