Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türksat Uydusundaki Kaçak Kanallarýn Kapatýlmasýný Uygun Buldunuz Mu?

Katýlýmcý sayýsý
519. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

417 80.35%
  • Hayýr

102 19.65%
Sayfa 1/8 12345678 SonSon
75 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Türksat Uydusundaki Kaçak Kanallarýn Kapatýlmasýný Uygun Buldunuz Mu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Türksat Uydusundaki Kaçak Kanallarýn Kapatýlmasýný Uygun Buldunuz Mu?

Bu hafta turksat uydusundan kaçak kanallarýn baya bir bölümü kapatýldý cogu kesim bu kanallarýn kapatlmasýný gerçekten uygun buldugunu söyledi bazý kesimde kanallar reklamda yayýnlasa az cok izliyorduk diyorlar sizlere genel soralým istedik bu kanallarýn kapatýlmasýný uygun buldunuzmu oy ve yorumlarý bekliyoruz ?

Kapatýlan kanallarýn listesinide Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bulabilirsiniz

Anket 1 ay sürecektir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adý üstünde kaçak kanallar kapatýlmasý iyi oldu tabiki, bu kanallar yüzünden binlerce vatandaþýmýz dolandýrýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha bi çok çöp kanal var darýsý onlarýn baþýna ayrýca þu test kanallarý var(yayýn olman kanallar) onlarýnda silinmesi temennimiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Balcýlar. hapçýlar. Birsürü gereksiz kanal iyi oldu .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kapandýmý bence 2 gün sonra gine cýkarlar
    neler kapandý
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞRARSKOZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kapandýmý bence 2 gün sonra gine cýkarlar
    neler kapandý
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu kadar zamanda neden kapatýlmamýþlar.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    zaman gecirmek için iyi oldu bi düzenleme yapalým
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kapanmasý iyi oldu. Milleti kerizlemekten vazgeçmediler. Umarým yeniden gelmezler. Birçok kanal daha var. Onlarýnda kapanmasý lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim gözümde her tv kanalý deðerlidir! çünkü bazýlarý gerçekleri, bazýlarý ise yalanlarý yayýnlýyor. ve ben önce yalanlarý yayýnlayan kanallarý izler sonra da "benim gözümde" gerçekleri yayýnlayan kanallarý izlerim. Ancak asla sansürlü yayýnlara tahammül etmiyorum! iþte bu yüzden sansürlü yayýna rastladýðýmda hemen kanal deðiþtiriyorum ve nihayet sansürle savaþan kanallar gelmiþti ki "örümcekler" tarafýndan malesef avlandýlar sebebi yayýnladýklarý saçma sapan reklamlar. Ya kardeþim ne gerek var öyle saçma reklamlara ? Eðer dolandýrýcý olmak istiyorsanýz insanlarý dolandýrmadan önce bir algý operasyonu yapmalýsýnýz ondan sonra o algýya düþenleri donlarýna kadar soyabilirdiniz. Çünkü malesef artýk bazý insanlar, soyulmayý hakediyor. Eðer ellerinde hiç birþey kalmazsa, o zaman yapýlan haksýzlýklarý görebilecekler.

Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri