gereksiz kanallarýn kapanmasý iyi olmuþtur
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
gereksiz kanallarýn kapanmasý iyi olmuþtur
Anket gayet basarili
Bence kanallarý kapatmak çözüm deðil önemli olan halkýmýzý kandýranlara karþý gerekli denetim ve yasalarý meslisten çýkarýp tüketiciyi korumaktýr..
SAdece tvlermi cep telefonlarýmýza günde yüzlerce mesaj geliyor yok falan bankanýn müþteri hizmetleriyiz görüþmelerimiz kayýt altýnda kimlik bilgilerinizi güncelememiz gerekiyor deyip vatandaþýn soyulmasýna neden müsade ediliyor bu gibi firmalarýn denetimi neden yapýlmýyor türkiyede yüzlerce ÇAÐRI MERKEZÝ faliyet gösteriyor bunlarýn vatandaþlarýn cep telefonu numaralarýný nasýl ele geçiriyor ve ve bazý mamülleri telefondan bayanlar aracýlýðý ile satýþýný yapýyorlar hatta vatandaþýn kimlik bilgilerini ve visa kartý hesaplarýný ele geçirip boþaltabilirlar bunlara neden dur denmiyor bunu anlamýþ deðilim ...
Geçen günlerde baþýma cep telefonuma bir mesaj geldi **** tv size sertifika gönderdi KABUL EDÝLSÝNMÝ??? KABUL EDÝLMESÝNMÝ ??? bende HAYIR kabul edilmesini týkladým her ay 20.00 tl gelen faturam 36.00tl geldi hemen þebeke sunucuma gidip nedenini sordum xxxxtv ye abone olmuþsunuz 16.00tl abonelik iþlemi kesiliyor dedi kardeþim bana gelen mesajda KABUL EDÝLMESÝN þýkkýný týklayýp red ettim dedim görevli hangisini týklarsam týklayým aboneliði kabul etmiþ sayýlacaðýmý söyledi þimdi soruyorum vatandaþ olarak hakkýmý gaspeden bu gibi þirketlerin kurulumu neden denetlenmez ???? bu devletin görevi deðilmi bu gibi FASON þirketlerin faliyeti neden denetlenmez anlamýþ deðilim yani göstermelik cezalar caydýrýcý deðil bu gibi insanlara çok aðýr cezalar verilmeli gerisi YALAN![]()
kesinlikle evet. darýsý diðer dandik, abuk sabuk kanallara ÝNÞALLAH.
LEBEN ?
çok çok iyi oldu hepsi çöp hepsi reklam halende var kaldýrýlacak lar.?
ne mutlu türküm diyene
daha önce de kapatmýþlardý gene açýldýlar inþaallah öyle olmaz.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri