Teşekkur: 0
Maalesef 28 kişiye çıkmış, zannımca artacak.Yetkililer sabrımızı zorluyorlar meşru müdaafa hakkımızı kullanmaktan çekinmeyiz diye açıklama yaptıl,inanın ne yapacaklarını merak ediyorum.ALLAHtan başka dostumuz yok.kime güveneceğimizi bilemez duruma geldik.şu bir gerçek ki çok sıkıntılı günler geçiriyoruz,bu sabır daha ne kadar devam edecek ,artık ip kopsun hemde neresinden isterse...
BU KADAR BÜYÜK BİR GÜVENLİK ZAFİYETİ OLAN HÜKÜMET DAHA HAYATIMDA GÖRMEDİM SÜREKLİ HERGÜN YA ASKERLERİMİZ ŞEHİT OLUYOR YADA ŞEHİR İÇİNDEKİ TERÖRİSTLER OLAY ÇIKARIYOR GÜVENLİK SADECE KENDİLERİ İÇİN GEÇERLİ HERALDE DİĞERLERİ YANİ BİZLER ONLARI İLGİLENDİRMİYOR EĞER İLGİLENDİRMİŞ OLSAYDIK ŞİMDİ BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAZDI BENİM KANAATIM BÖYLE TÜM ÖLMÜŞLERE RAHMET YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
ölenlere Allahtan rahmet diler mekanları cennet olsun. kimbilir bu patlamadada kaç insanın ocağı söndü. bunu yapanların allah belasını versin. yazıklar olsun böyle zihniyete. milli güvenlik yok. yok şu olmalı yok bu olmalı yok bu gitmeli yok başkanlık seçimi. tapunuz allahınızdan bulun. ülkemde patlamalar oluyor. ülkemin insanı katlediliyor. siz hala şahsi çıkarlarınız doğrultusunda yürüyün.
LEBEN ?
Allah ölenlere rahmet etsin. Amacı ve ideolojisi sadece tek bir hedefe doğru olduğu için, bunların düşüncesi; "BİR KİŞİNİN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN DİĞERLERİ ÖNEMSİZ" pkk ve akapa ve "akapalılar" aynen bu düşünceyle besleniyor ve besletiliyor. Çok değil bir gün sonra yine akapa, başkanlık için şuursuz çalışmalarına devam edecek. pkk'da yine saldırmaya devam edecek."şimdisini düşünenlerin, sonrası olmayacak!".
Kim ne şekilde olursa olsun 7 hazirandan beri kanlar dökülüyor neyin bedelini ödüyor bu millet ben hükümetin istifa etmesi gerektigini düşünüyorum baştan sona kadar buna muhalefette dahil tüm otoriter sistemin değişmesi lazım böyle şey olmaz ya 7 hazirandan beri ülke kan yerine döndü allah belasını versin seçim meçim olmasaydı ya bunun bedelini agır ödüyor bu millet
Ankara saldırısının gerçekleştiği 17 Şubat, aynı zamanda ABD’ ile PKK’nın işbirliğini dile getirdikten sonra uçağının düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis’in de ölüm yıldönümü.
![]()
Diyarbakır’da askeri araca bombalı saldırı: 6 şehit
saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabırlar,
![]()
goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
4 sabit antenle humax 5400 ze
Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri