• Ali Osman Ulusoy Seyahat 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 satýn aldý.
• Þehirlerarasý yolcu taþýmacýlýðýnda yeni bir oluþum olan Ali Osman Ulusoy Seyahat, “yýldýz” yatýrýmlarýna devam etmeyi hedefliyor.
Karadeniz bölgesinde þehirlerarasý yolcu taþýmacýlýðý alanýnda faaliyet gösteren Trabzon merkezli Ali Osman Ulusoy Seyahat, tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptý. Mercedes-Benz bayii Hassoy Motorlu Vasýtalar tarafýndan takas, kredi ve kasko ile satýlan 2 adet Tourismo 16 RHD 2+1 otobüs ile birlikte, Ali Osman Ulusoy Seyahat filosundaki otobüs sayýsý 70 adede çýktý. Filonun tamamý Mercedes Benz marka otobüslerden oluþuyor.
Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Ali Osman Ulusoy Seyahat Yönetim Kurulu Baþkaný Hülya Ulusoy, Hassoy Otobüs Satýþ Müdürü Selim Saral, Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satýþ Direktörü Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satýþ Operasyonlarý Kýsým Müdürü Murat Kýzýltan, Mercedes-Benz Türk Taþýt Ticaret ve Servis A.Þ. Müdürü Osman Nuri Aksoy ve Mercedes-Benz Türk BusStore Müdürü Oytun Balýkçýoðlu katýldýlar.
Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satýþ Direktörü Süer Sülün, tören sýrasýnda yaptýðý konuþmada, “Ali Osman Ulusoy Seyahat, merhum Ali Osman Ulusoy anýsýna kurulan yeni bir oluþum. 2016 yýlýnýn ilk Tourismo 16 RHD 2+1 satýþýný kendilerine gerçekleþtirmekten mutluluk duyuyorum. Sevgili Hülya Ulusoy’u bu kararýndan dolayý tebrik ediyorum ve bu yatýrýmlarýnda markamýzý tercih ettikleri için teþekkür ediyoruz. Yeni otobüslerin kendilerine hayýrlý olmasýný ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Bu satýþa emeði geçen Hassoy bayimize, Mercedes-Benz Türk Finansman ve BusStore yetkililerine gösterdikleri çaba ve destekleri için teþekkür ederim.” dedi.
Ali Osman Ulusoy Seyahat Yönetim Kurulu Baþkaný Hülya Ulusoy ise törende “Þehirlerarasý otobüs taþýmacýlýðýnda 67 yýllýk köklü tarihi olan Ulusoy ismi bir dünya markasý haline gelmiþse, bu baþarýda rahmetli babam Ali Osman Ulusoy’un payý çok büyüktür. Bizler de, ‘Kazanýmlarýmý cesaretime ve çalýþkanlýðýma borçluyum’ diyen sevgili babamýn ismini ölümsüzleþtirmek amacýyla Ali Osman Ulusoy Seyahat’i kurduk. Þirketimizi, kalitesi ve güvenliði ile anýlan güçlü bir marka haline getirmek istiyoruz. Bu amaçla yatýrýmlarýmýzý sürdürüyoruz. 2016 yatýrým planlarýmýz doðrultusunda, ilk etapta 2 adet 2+1 Euro 6 Mercedes-Benz Tourismo aldýk. Bu yeni alýmla birlikte tamamý Mercedes-Benz otobüslerden oluþan filomuzdaki araç sayýmýzý 70 adede çýkardýk. Sezon öncesi hem altyapý hem de otobüs yatýrýmlarýmýz olacak. Bu alýmda bizlere her türlü kolaylýðý saðlayan Mercedes-Benz Türk camiasýna þükranlarýmý sunuyorum” þeklinde konuþtu.
Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1
Mercedes-Benz Türk tarafýndan Hoþdere fabrikasýnda Türkiye pazarý için üretilen Euro 6 motorlu, 2+1 koltuklu Tourismo 16 RHD modeli hem turizm sektörüne hem de þehirlerarasý yolcu taþýmacýlýðýna hitap ediyor. Ýç donanýmýný son teknolojik unsurlarla yenilenen ve Euro 6 motoruyla çevre dostu özelliðini pekiþtirilen Tourismo 16 RHD, 2+1 koltuk düzeni ile konfor ve güvenliði bir arada en üst seviyeye taþýyor. Tourismo 16 RHD 2+1 bu özelliðiyle yolculara uzun ve zorlu yolculuklarda dahi rahatlýk ve keyif, sürücülere ise ergonomik bir çalýþma ortamý ve güvenli bir sürüþ sunmayý hedefliyor. Yolcusuna yüksek konfor ve güvenlik saðlayan Tourismo, tasarruf ve yüksek kazanç için gerekli tüm þartlarý yerine getiriyor. Güçlü soðutma/ýsýtma sistemleri ile araç içinde kendi iklimini oluþturan Tourismo, tur, transfer ve þehirlerarasý seyahatleri keyfe dönüþtürüyor. Bunun ötesinde Tourismo, müþterilerine en üst düzeyde saðlamlýk ve dayanýklýlýk sunuyor: Hoþdere Fabrikasý’nda katoforez daldýrma boya tesisinde gördüðü iþlem sayesinde, korozyona karþý en iyi þekilde korunarak uzun yýllar kalitesini koruyor. Standart olarak otomobillerde kullanýlan aktif güvenlik sistemleri ile donatýlan Tourismo 16 RHD 2+1, sürücüsüne yüksek teknolojinin sunabildiði tüm güvenlik desteðini veriyor. Mercedes-Benz’in yaygýn servis ve yedek parça aðýyla da, Tourismo, Türkiye’nin her yerinde kullanýcýsýnýn yanýnda yer alýyor.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri