Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Türksat IMC TV'nin sözleþmesini feshetti!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 Türksat IMC TV'nin sözleþmesini feshetti!

Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'nýn, terör örgütü propagandasý yaptýðý iddiasýyla frekansýnýn iptal edilmesini istediði ÝMC TV ekraný karardý. Bugün saat 15.20 sýralarýnda kanalýn uydu yayýný kesilirken, internet üzerinden yapýlan yayýn ise devam ediyor.

Türksat AÞ'den yapýlan açýklamada, yetkili idari organlar tarafýndan verilen yayýn lisansý olan medya hizmet saðlayýcý kuruluþlara kapasite tahsis eden Türksat AÞ'nin, 6112 sayýlý Kanun anlamýnda içerik denetimi yapma görev ve sorumluluðunun bulunmadýðý ifade edildi.

Bu kapsamda ÝMC TV ile sözleþme imzalandýðýnýn belirtildiði açýklamada, þunlar kaydedildi: "Ancak þirketimize gönderilen yargý organý yazýsý ve ekinde bulunan bilirkiþi raporu ile muhatap þirketin PKK/KCK silahlý terör örgütünün propagandasýný yaptýðý tespit edilmiþtir. Milli güvenliðimize yönelik açýk tehdit oluþturan yasa dýþý terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini övücü yayýnlar yaptýðý yargý organý ile tespit edilen ÝMC logolu TV ile sözleþmenin devamýnýn beklenmesinin mümkün olmamasý, hukukun genel prensipleri ve akdedilen sözleþmenin ilgili maddeleri kapsamýnda sözleþmesi feshedilerek yayýn iletimi sonlandýrýlmýþtýr." (AA)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üzüldüm be dostlar...

Bu kanalýn yayýn anlayýþýný hiç kabullenmedim.Beðenmediðim zaman anýnda zaplayýp geçtim.Terör örgütüyle organik olmasa da bir gönül baðý olduðunu biliyordum.Yine de bir eleþtirel yaklaþýmý vardý..Ama Basýn Yayýn Özgürlüðünün bir kiþinin iki dudaðý arasýnda olmasýný kabullenemiyorum...
    Kürtçe Tv yayýný devlet eliyle kuruldu;sevindik.Çünkü bu ülkede Türkçe bilmeyen
    ve yýllar yýlý Türkçe öðretmeyi beceremediðimiz bir kitle yaþýyor...
    Arapça yayýn yapan bir tv yine devlet eliyle kuruldu.Sevindik.Zira yüzyýllar süren dini ve kültürel birlikteliðimiz olan onca ulus var...Ýletiþim ise bu çaðýn en önemli olgusu...
    Ýngilizce yayýn yapan bir haber kanalýmýz yine devlet eliyle kuruldu,sevindik.Kendimizi dýþ dünyaya tanýtmamýz ve bizle ilgili haberleri birinci aðýzdan dünya halklarýna iletmek bizlerin sorumluluðuydu.Memnun kaldýk.
    Sonrasýnda ne oldu da iþler tersine döndü?..Daha düne kadar sarmaþ dolaþ olduðumuz "Paralelci" kesimin kanallarýný birer birer kapatmaya durduk.Yetmedi,baþkanlýk sevdasý uðruna tek yönlü barýþ çaðrýlarýyla ayrýlýkçý güçlerin silahlanmasýna dört yýl boyunca sessiz kaldýk,görmezden geldik.Bugün günde 3-5 þehidimiz için tüm toplumun yüreði yangýn yerine dönmüþse sebebi kim?..
    Bütün bunlarýn yanýnda her gün her saat küfretmeyi hitabet ,demokrat insanlarý tehdit etmeyi kabadayýlýk sanan,iktidarýn her açmazýný büyük bir baþarýymýþ gibi kamuoyunu yanlýþ bilgilerle yönlendirmeyi azmetmiþ kanallar dururken bu ne vatanperverlik gösterisi!...75 milyonluk bir ülkede eþit davranmadýðýn,senden yana olmayaný hainlikle suçladýðýn gibi maalesf ve maalesef kimse sizin kadar Demokrasi bizim için amaç deðil ARAÇTIR diyecek kadar açýk sözlü deðildir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olmasý gereken yapýlmýþ.hatta çok ama çok geç kalýnmýþ bir karar.halký sokaða,iç savaþa çaðýranlarýn,daðdaki teröristlerin sözcülüðünü yapanlarýn borazanlýðýný yapan bir kanalýn uydumuzda yeri olmamamlýydý zaten.bu kanalý 2-3 ay izleyen biri en azýlý pkk teröristi olur..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vatan hainlerine destek veren ve içinde vatan hainlerini barýndýran bir kanalýn bu zamana kadar kapatýlmamasý ve bu topraklarda aleni yayýn yapmasý zaten baþlý baþýna bir skandaldý.Darýsý diðer bölücü yayýn yapan kanallarýn baþýna

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Darýsý Havuz medyasýna

Kullanýcý Bilgi Menüsü

farklý sesler bu ülkede hep terörist yada vatan haini propagandasýyla ötekileþtirilip yok ediliyor. demokrasi güzel günler için deðil kötü zamanlar içinde gereklidir. farklý seslerin önünü týkarsanýz bu ancak öfke doðurur ve öfke de þiddeti doðurur. herkesin kendini özgürce ifade etmesi gerektiðine inanýyorum fikri ne olursa olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

imc tv Hotbird uydusunda yayýnýna devam ediyor.
    FREKANS: 12520 V 27500

Konu cayna tarafýndan (28-02-2016 Saat 11:28 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri