Fenerbahçe Tv 2 Ocak ta HD yayına geçiyor haberi Fenerbahçe Twitter sayfalarında bolca paylaşılıyor.bende buradan paylaşıyorum arkadaşlar resmi bir bilgi yok..
![]()
Fenerbahçe Tv 2 Ocak ta HD yayına geçiyor haberi Fenerbahçe Twitter sayfalarında bolca paylaşılıyor.bende buradan paylaşıyorum arkadaşlar resmi bir bilgi yok..
![]()
Konu cayna tarafından (01-01-2016 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.
olsa ne olucak macmı veriyor
aynen boş kanal
büyük fenerbaçenin bğüyük kanalı, hiç olmazsa şifresiz taraftarına şifresiz yayın yapıyor.. diğer takımlar gibi şifreli platformlardan yayın vermiyor.. helal olsun takıma..
Bir sürü ulusal Kanal sd yayın yapıyor fbtv hd ye geçmesi iyi beğenmeyen seyretmez
Hayırlara vesile olsun dün akşam rüyamda gördüm trabzonspor 1461 Vertical 1461 frekansında uydudan şifresiz yayına çıkmış,galatasarayda UEFA dan ipoteği kaldırmış şifresiz yayına geçmiş![]()
Konu cayna tarafından (01-01-2016 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.
Fb tv de sd cihazlarda artık seyredilmeyecek mi
haberin veriliş şekline göre şu andaki SD yayın HD olacak,böyle olursa SD cihazlarla malesef seyredilmez..
ben aslında FB tv nin HD yayına geçeçeğine pek inanmıyorum.bu haberi yapan kişi sayfası tıklansın diye yapmış olabilir..
Kıskanılmak böyle bişey heralde büyüksün Fenerbahçe hemde herşeyinle
Yönetime teşekkürler millet takımının karasal yayınını bile izleyemezken bizler FB tv'yi HD izleyeceğiz ayrıcalıklı olmak güzel bir şey![]()
Konu cayna tarafından (08-01-2016 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri