Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 9 Liraya Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası (Bende uye oldum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 9 Liraya Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası (Bende uye oldum)

Detaylar burada
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Limitsiz internet-tivibu-modem-telefon hattı hepsi 59 tl tl 24 ay boyunca yeni aboneliklere veriyorlar kendi hattımı kapattırdım babamın üzerine aldık bağlanınca bilgi verecem bakalım nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugun geldiler kurdular hazirana kadar full paket verildi internetten cekiyor canak manak yok göruntu fena değil sd kanallarda gayet iyi tek eksiklik tivibunun bir tane turk filmi kanalı açması olabilir aslında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TTNET iptal ettirip Vodafone SüperNet bağlattım eve TTNET'te 14 Mbit hızı görürken Vodafone Nette 6.9 Mbit zor görüyor üstelik Steam hesabımada bağlanırken ağ hatası veriyor. Yasal cayma hakkımı kullanarak iptal ettirecem bu gidişle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart aylık kaç lira ödeyeceksiniz

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bugun geldiler kurdular hazirana kadar full paket verildi internetten cekiyor canak manak yok göruntu fena değil sd kanallarda gayet iyi tek eksiklik tivibunun bir tane turk filmi kanalı açması olabilir aslında
    hazirana kadar kaç lira haziran sonrası nekadar ayrıca hangi paketi aldınız.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmetkaya1974 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hazirana kadar kaç lira haziran sonrası nekadar ayrıca hangi paketi aldınız.?
    Ben yeni adsl hattı aldım babam adına kendi hattımı kapattırdım limitsiz internet-sabit tel-tivibu giriş paketi-5 tl iptv hd yayını toplam 63 tl aldım birde vergiler falan var 68 tl 24 ay tahattüt bedeline

haziranın 1 de sinema ve spor kanalları kapanıyor onlar kapanınca iptv hd yayını bende kapatırım toplam 63 tl devam ederim 24 ay boyunca ayrıca tivibuda canak manak yok hd yayınlar guzel seç izle ilede filmler izleniyor ben cok begendim alt yapı uygunsa tivibu super bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dost iyi günlerde kullan,hayırlı olsun!..

Eşim üzerine kayıtlı,24 ay vadeli normal limitsiz ADSL hattım 18 Martta sona eriyor.Önce iptal ettirip,sonra da kendi üzerime yeniden limitsiz abone olacağım.Ama dost ben TVibu almayı düşünmüyorum.Çünkü bu ve benzeri platformların yayınlarında kurcalanacak bir durum sözkonusu değil.Ama uydu yayıncılığı öylemi?..Elinde bir de Linux cihaz varsa...Vaktin nasıl geçtiğinden bile haberin olmaz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri