Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: DT-9102 HD Dilediðin Zaman sorunu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 DT-9102 HD Dilediðin Zaman sorunu

Merhaba arkadaþlar cihazým konu baþlýðýnda belirttiðim gibi DT-9102 HD .. Bir sorunum var. Cihaz sürekli açýlýp kapanýyor, dilediðin zamana giremiyorum. Arkadan ethernet kablosunu çýkardýðýmda problem yok, internete baðlandýðým anda kanallar donuyor reset atýyor.. Sorun genel galiba sosyal medyada yazýlan tweetlere göre.. Kolay kurulum ya da fabrika ayarlarýna döndüm sorun devam ediyor.. Ayný cihazý kullanan var mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ibrahim_85 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaþlar cihazým konu baþlýðýnda belirttiðim gibi DT-9102 HD .. Bir sorunum var. Cihaz sürekli açýlýp kapanýyor, dilediðin zamana giremiyorum. Arkadan ethernet kablosunu çýkardýðýmda problem yok, internete baðlandýðým anda kanallar donuyor reset atýyor.. Sorun genel galiba sosyal medyada yazýlan tweetlere göre.. Kolay kurulum ya da fabrika ayarlarýna döndüm sorun devam ediyor.. Ayný cihazý kullanan var mý?
    ben baþka model kullanýyorum sorun yok.en iyisi bayiden yada digitürk ü arayýp yeni cihaz istemen olur..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cayna Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben baþka model kullanýyorum sorun yok.en iyisi bayiden yada digitürk ü arayýp yeni cihaz istemen olur..
    Ben de öyle yapacaðým son çare olarak, arýza kaydý býrakýp yeni cihaz alacaðým.. Bu sorun haftasonuna gelmesi kötü oldu..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri