Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: E-Ticaret Yozlaþtý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart E-Ticaret Yozlaþtý mý?

--------------------------------------------------------------------------------

E-Ticaret yozlaþtý mý?...

Forum dostlarýna merhaba!..
    UNO cihazým bozulunca,kendi gereksinmelerime özel yeni bir cihaz arayýna giriþtim.Sonunda [COLOR="#0000FF"]Vu+Solo SE V2 cihazý almaya karar verdim.Bildiðim E-ticaret yapan siteleri araþtýrdýmÝ*** ELEKTRONÝK-UYDU Market-ATLANTA-EKSEN UYDU hiç birinde bu cihazý bulamadým.Sonunda Hepsi Dijital firmasýnda aradýðýmý buldum.O da cihazý en erken 24 saat,en geç te 72 saat içinde kargoya vereceðini belirtti.16 Þubat2016 saat:10.45 satýþ onayýný verdim.
    Aradan tam bir hafta zaman geçti.Sipariþten hiç bir haber yok.Firmayý arayýp gecikmenin nedenini sordum;"hazýrlanýyor,bugün kargoya verilecek" dediler.Bir gün daha bekledim.Kargoyu takip ettim,yine yok.O gün firmayý tekrar aradým ve cihazýn tedarikini nerden yaptýklarýný sordum.DÝ*** den aldýklarýný söylediler.Bende Di***de bu ürün yok,olsaydý ben ordan alýrdým,deyince cihazýn tedarikinin de yalan olduðu ortaya çýktý.Ben satýþ iþleminin iptalini istedim.Yaptýk dediler,inandým.Ertesi gün ben Kredi Kartlarý Merkezini arayýp ÝPTAL olayýnýn gerçek olup olmadýðýný sordum.Ýptal edilmemiþti.Satýþ ve Pazarlama elamanýyla aralýklý olarak dört gün süreyle dört ayrý görüþme yaptým.Her defasýnda;"Ýþlem iptal edilmiþtir" yanýtýný aldým.
    1 Mart itibariyle aylýk kesin hesap özeti gelince, ben almadýðým malýn ilk tasitini ödemiþ oldum.Bankaya gidip satýþ iþleminin iptali için dilekçe verdim.Az deðil,899.Tl...
    Böyle bir olay tüm forum dostlarýnýn baþýna gelebileceðini varsayarak sizlerle paylaþmak istedim.Umarým hiç bir dostun baþýna gelmez.Herkes te alýþ-veriþ yapacaðý yeri iyi belirlemiþ olur.Firma vardýr,müþteriyi baþtacý eder,firma vardýr "Ben müþteriyi tanýmýyorum ve saygý da duymuyorum" der.
    Bu Ülkenin çivisi çýkmýþ:Hukuk,ahlak,insani deðerler,kutsal bildiðimiz ne varsa ayaklar altýnda..Allah sonumuzu hayýr etsin!..nono:/COLOR]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sizin için talihsiz bir olay ama hepsidigital saðlam bir firmadýr. Banka iþlemlerinde iptal iþlemleri maalesef bankaya istek gitsede nasýl bir iþse hemen düþmüyor. Kesim tarihine kadar iþlem onaylanýrsa hesap özetinin çýkmasý bir þey ifade etmez. Ýptal edilen ücret geri alýnmaz. Buna benzer sorun sigortada yasadým. Sigortaþirketi iptal ettklerini iade sürecini baþlattýklarýný iletmelerine raðmen bankadaki iþlemler 2 -3 haftada tamamlandý. Tamamen bakna kaynaklý sorunlar.

Cihaz tedariðine gelince bazen olabiliyor bu tür sorunlar. Ben çok alýþveriþ yyapýyorum internetten sizin söyledipðniz gibide civisi çýkma gibi bir olay yok sadece e internet alýþveriþinde güvenli firmalardan alýþ veriþ yapmak lazým.

Hepsidigital sizin sorununuz çözecektir ama iþ bankaya kaldýysa gecikme olur.

Ülkeninde çivisi çýktýðý yok bunuda abartmanýza gerek yok. Ýnsanlar bu ülkeden ne istiyor ben anlamýyorum. Ne yapýyorsak kendimiz yapýyoruz sonrada ülkenin çivisi çýktý demek kolay geliyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kredi kartýna yansýma 1-3 günü bulabiliyor ne zaman almýþtýn ustad tam olarak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hepsidigital firmasýndan 2 sefer alýþveriþim oldu D-Smart modül almýþtým 1 sene sonrada Filbox modülüde onlardan satýn almýþtým. 2 modülde sorunsuz bir þekilde bana ulaþtý. Bankalar iptal konusunda gecikme yaþatabiliyorlar, Mediamarkt ta geçen sene ses sistemi almýþtým 1 haftadýr kargoya verilmeyince iptalini istedim kredi kartýma iptalin yansýmasý 1 haftayý bulmuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sevgili dostlar yanýtlarýnýz beni rahatlattý.Umarým sizlerin dediði gibi olur.

Bu arada sipariþi 16 Þubat 2016,Ýptal iþlemi baþvurusunu da 19 Þubat 2016 da yaptým.Beni tedirgin eden durum da bu gecikme.Neyse bugün gidip bankaya satýþ iptal dilekçesi verdim.Durum beklemede..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri