--------------------------------------------------------------------------------
E-Ticaret yozlaþtý mý?...
Forum dostlarýna merhaba!..
UNO cihazým bozulunca,kendi gereksinmelerime özel yeni bir cihaz arayýna giriþtim.Sonunda [COLOR="#0000FF"]Vu+Solo SE V2 cihazý almaya karar verdim.Bildiðim E-ticaret yapan siteleri araþtýrdýmÝ*** ELEKTRONÝK-UYDU Market-ATLANTA-EKSEN UYDU hiç birinde bu cihazý bulamadým.Sonunda Hepsi Dijital firmasýnda aradýðýmý buldum.O da cihazý en erken 24 saat,en geç te 72 saat içinde kargoya vereceðini belirtti.16 Þubat2016 saat:10.45 satýþ onayýný verdim.
Aradan tam bir hafta zaman geçti.Sipariþten hiç bir haber yok.Firmayý arayýp gecikmenin nedenini sordum;"hazýrlanýyor,bugün kargoya verilecek" dediler.Bir gün daha bekledim.Kargoyu takip ettim,yine yok.O gün firmayý tekrar aradým ve cihazýn tedarikini nerden yaptýklarýný sordum.DÝ*** den aldýklarýný söylediler.Bende Di***de bu ürün yok,olsaydý ben ordan alýrdým,deyince cihazýn tedarikinin de yalan olduðu ortaya çýktý.Ben satýþ iþleminin iptalini istedim.Yaptýk dediler,inandým.Ertesi gün ben Kredi Kartlarý Merkezini arayýp ÝPTAL olayýnýn gerçek olup olmadýðýný sordum.Ýptal edilmemiþti.Satýþ ve Pazarlama elamanýyla aralýklý olarak dört gün süreyle dört ayrý görüþme yaptým.Her defasýnda;"Ýþlem iptal edilmiþtir" yanýtýný aldým.
1 Mart itibariyle aylýk kesin hesap özeti gelince, ben almadýðým malýn ilk tasitini ödemiþ oldum.Bankaya gidip satýþ iþleminin iptali için dilekçe verdim.Az deðil,899.Tl...
Böyle bir olay tüm forum dostlarýnýn baþýna gelebileceðini varsayarak sizlerle paylaþmak istedim.Umarým hiç bir dostun baþýna gelmez.Herkes te alýþ-veriþ yapacaðý yeri iyi belirlemiþ olur.Firma vardýr,müþteriyi baþtacý eder,firma vardýr "Ben müþteriyi tanýmýyorum ve saygý da duymuyorum" der.
Bu Ülkenin çivisi çýkmýþ:Hukuk,ahlak,insani deðerler,kutsal bildiðimiz ne varsa ayaklar altýnda..Allah sonumuzu hayýr etsin!..nono:
/COLOR]

Teþekkur:
Beðeni:

Ý*** ELEKTRONÝK-UYDU Market-ATLANTA-EKSEN UYDU hiç birinde bu cihazý bulamadým.Sonunda Hepsi Dijital firmasýnda aradýðýmý buldum.O da cihazý en erken 24 saat,en geç te 72 saat içinde kargoya vereceðini belirtti.16 Þubat2016 saat:10.45 satýþ onayýný verdim.
nono:
/COLOR]
Alýntý

Yer imleri